Reír es la única salida

‘Preguntes Freqüents’: El Catalangate amb John Scott-Railton i Elies Campo, Lang Lang i Noemí Casquet

lunes, 25 de abril de 2022 • 12:47h

Autor:

«Hi ha proves clares d’informes
que Espanya ha estat client de Pegasus
»
John Scott-Railton

PREGUNTES FREQÜENTSPREGUNTES FREQÜENTS
Cristina Puig
Dissabte, 21:45h.
TV3

Aquest dissabte, el ‘Preguntes Freqüents‘ ha entrevistat John Scott-Railton, investigador de CitizenLab, el grup de recerca internacional que ha destapat l’espionatge a una seixantena de persones del moviment independentista català. També s’ha parlat amb Elies Campo, que forma part de la mateixa organització que ha fet pública la llista de totes les persones afectades pel ciberespionatge i que n’ha estat víctima. A més, es va conservar sobre la guerra a Ucraïna amb José Enrique de Ayala, general de brigada retirat i analista de la fundació Alternativas.

Es va poder parlar amb Lang Lang, el virtuós pianista de música clàssica que ha actuat al Palau de la Música interpretant les ‘Variacions Goldberg’.

Per què el sexe encara és un tabú? Quin paper tenen les dones en el sexe? Existeix un model relacional perfecte? Encara hi ha moltes desigualtats i molts estereotips en aquests aspectes. El dia de Sant Jordi, dia dels enamorats a Catalunya es va parlar sobre aquests aspectes amb la periodista i escriptora especialitzada en sexualitat Noemí Casquet.

D’altra banda, es va comptar amb les col·laboracions de Pilar Rahola, que va fer un cara a cara amb Nacho Corredor, i de Quico Sallés. Ens van acompanyar els periodistes Iva Anguera, Xabier Lapitz, Sara González i Àlex Cubero.
Finalment, l’actuació musical va anar a càrrec de Mishima que va interpretar la cançó «Cotó», del seu nou disc «L’aigua clara».

Suscríbete a EL TERRAT News! para estar al día de nuestras cosas