Reír es la única salida

«Assumptes Interns» (7): Estiuejar al poble

martes, 24 de julio de 2018 • 11:35h

Autor:

ASSUMPTES INTERNSASSUMPTES INTERNS
Pere Aznar
Dimecres, 22:50h.
À Punt

Tenir un poble on estiuejar és un luxe. O no és per a tant? Del que sí que estem segurs és que anar de vacances al poble és una experiència de contrastos!

En «Assumptes Interns» coneixerem com és la vida allí a l’estiu, la massa de gent que s’hi trasllada des de la ciutat, la convivència amb tota la família, el canvi de costums… Com sempre, xarrarem de tot això amb els nostres catedràtics, la gent del carrer i famosos com l’escriptor Ferran Torrent, el coreògraf Sergio Alcover o l’actriu Rebeca Valls. Tots ells ens confessaran alguns dels seus assumptes interns més de poble. A més, Pere Aznar ha fet una recerca de les espècies més autòctones que encara mantenen el costum d’eixir «a la fresca».

«Assumptes Interns» és una docu-sèrie que ofereix una mirada divertida, sarcàstica i descarada de la manera de ser i de fer dels valencians en les situacions més quotidianes. La voluntat no és fer un retrat sociològic profund, senzillament pretenem fer humor a partir de les coses més insignificants.
Cada programa gira al voltant d’un tema amb una mirada valenciana de com entenem la vida.

Suscríbete a EL TERRAT News! para estar al día de nuestras cosas