Reír es la única salida

«Assumptes Interns» (18): La parella

martes, 16 de octubre de 2018 • 18:28h

Autor:

ASSUMPTES INTERNSASSUMPTES INTERNS
Pere Aznar
Dimecres, 22:50h.
À Punt

Té vosté parella? N’ha tingut o pensa tindre’n? Siga com fóra pare atenció als «Assumptes Interns» de hui perquè li interessa. La Parella és el tema que tractem hui amb els nostres Catedràtics d’Alacant, Castelló i València, amb valencians il·lustres com Eugeni Alemany i Diana Palazón – entre d’altres – i amb la gent del carrer que tantes coses té a dir-nos.

Resum programa 'La Parella'

Els valencians i les valencianes som seductors? I som passionals? I quan passem a viure junts, què queda d’aquesta flama? Què ens sorprén més de la parella quan vivim junts? Com organitzem les tasques de la llar? I què fem quan arriba la temuda rutina? Hi ha una ‘rutina bona’? Som de discutir a casa? I què hem de dir de la infidelitat…?

Publicada por Assumptes interns en Jueves, 11 de octubre de 2018

Els valencians som seductors?, ens agrada fer bogeries per la nostra parella?, som passionals? I quan passem a conviure junts, què queda d’eixa flama? Què ens sorprén més de la nostra parella quan vivim junts? Com organitzem les tasques de la llar? I què fem quan arriba la temuda rutina?, hi ha una ‘rutina bona’? som de discutir a casa? I què hem de dir quant a la infidelitat? Tot un món d’«Assumptes Interns» a tractar en el programa de hui.

«Assumptes Interns» és una docu-sèrie que ofereix una mirada divertida, sarcàstica i descarada de la manera de ser i de fer dels valencians en les situacions més quotidianes. La voluntat no és fer un retrat sociològic profund, senzillament pretenem fer humor a partir de les coses més insignificants.
Cada programa gira al voltant d’un tema amb una mirada valenciana de com entenem la vida.

Suscríbete a EL TERRAT News! para estar al día de nuestras cosas