Reír es la única salida

«Assumptes Interns» (18): La parella

martes, 16 de octubre de 2018 • 18:28h

Autor:

ASSUMPTES INTERNSASSUMPTES INTERNS
Pere Aznar
Dimecres, 22:50h.
À Punt

Té vosté parella? N’ha tingut o pensa tindre’n? Siga com fóra pare atenció als «Assumptes Interns» de hui perquè li interessa. La Parella és el tema que tractem hui amb els nostres Catedràtics d’Alacant, Castelló i València, amb valencians il·lustres com Eugeni Alemany i Diana Palazón – entre d’altres – i amb la gent del carrer que tantes coses té a dir-nos.

https://www.facebook.com/AssumptesAPunt/videos/292087051613291/

Els valencians som seductors?, ens agrada fer bogeries per la nostra parella?, som passionals? I quan passem a conviure junts, què queda d’eixa flama? Què ens sorprén més de la nostra parella quan vivim junts? Com organitzem les tasques de la llar? I què fem quan arriba la temuda rutina?, hi ha una ‘rutina bona’? som de discutir a casa? I què hem de dir quant a la infidelitat? Tot un món d’«Assumptes Interns» a tractar en el programa de hui.

«Assumptes Interns» és una docu-sèrie que ofereix una mirada divertida, sarcàstica i descarada de la manera de ser i de fer dels valencians en les situacions més quotidianes. La voluntat no és fer un retrat sociològic profund, senzillament pretenem fer humor a partir de les coses més insignificants.
Cada programa gira al voltant d’un tema amb una mirada valenciana de com entenem la vida.

Suscríbete a EL TERRAT News! para estar al día de nuestras cosas