Reír es la única salida

«Assumptes Interns» (3): La diversió

martes, 03 de julio de 2018 • 11:27h

Actualización: viernes, 13 de julio de 2018 • 11:13h

Autor:

ASSUMPTES INTERNSASSUMPTES INTERNS
Pere Aznar
Dimecres, 22:50h.
À Punt

Com han canviat les coses de quan els nostres iaios eren menuts i jugaven a corda, a com es divertixen els xiquets d’ara… Que no diem que siga millor o pitjor, almenys no serem nosaltres qui ho diguem.

En «Assumptes Interns» tenim els nostres experts de totes les edats que ens parlen de la diversió en la infància, en l’adolescència i en… de més majorets. Al carrer, amb les consoles, eixint a ballar, de copes, al bingo… Passen i vegen tot el que agrada als valencians per a passar el temps lliure.

Carles Alberola i Carmen Alcaide, entre d’altres mestres de cerimònies, confessen la seua forma de divertir-se. I vosté, la gent del carrer, com es divertix?

Els valencians i 'La Diversió' Assumptes Interns

En "Assumptes interns" els nostres experts ens han parlat de la diversió en la infància, en l’adolescència i… ja de majorets. Passeu i vegeu tot el que ens agrada fer als valencians i les valencianes en el nostre temps lliure. Chimo Bayo (fan-page oficial), Carles Alberola i Sole Giménez, entre altres mestres de cerimònies, confessen la seua manera de divertir-se. I vosaltres, la gent del carrer, com us divertiu? Segur que amb "Assumptes interns", veritat? 😉

Publicada por Assumptes interns en Viernes, 22 de junio de 2018

«Assumptes Interns» és una docu-sèrie que ofereix una mirada divertida, sarcàstica i descarada de la manera de ser i de fer dels valencians en les situacions més quotidianes. La voluntat no és fer un retrat sociològic profund, senzillament pretenem fer humor a partir de les coses més insignificants.
Cada programa gira al voltant d’un tema amb una mirada valenciana de com entenem la vida.

Suscríbete a EL TERRAT News! para estar al día de nuestras cosas