Reír es la única salida

«Assumptes Interns» (1): Com som els valencians?

miércoles, 27 de junio de 2018 • 13:39h

Actualización: viernes, 13 de julio de 2018 • 11:13h

Autor:

ASSUMPTES INTERNSASSUMPTES INTERNS
Pere Aznar
Dimecres, 22:50h.
À Punt

Com són els valencians? No, no parlem de tots i cadascun d’ells de forma individual, parlem de la seva idiosincràsia. Què els identifica? Què els fa autèntics, si es que ho són.

Són donats a la festa, divertits i meninfots? Són tot tòpics infundats? En el primer programa sabem, amb Pere Aznar com a mestre de cerimònies, què n’opinen els nostres Catedràtics d’Alacant, Castelló i València, o alguns dels nostres famosos valencians més estimats com ara Màxim Huerta o Carolina Ferre. I, per descomptat, també hem sortit al carrer a escoltar la veu del poble. Volem saber més dels «Assumptes Interns» dels valencians.

Dia de la Música en 'Assumptes Interns'

Hui se celebra el Dia de la Música. En "Assumptes Interns", volem retre el nostre homenatge, perquè dir 'valencians' és dir 'música', i a l'inrevés. Dóna-li al play!

Publicada por Assumptes interns en Jueves, 21 de junio de 2018

«Assumptes Interns» és una docu-sèrie que ofereix una mirada divertida, sarcàstica i descarada de la manera de ser i de fer dels valencians en les situacions més quotidianes. La voluntat no és fer un retrat sociològic profund, senzillament pretenem fer humor a partir de les coses més insignificants.
Cada programa gira al voltant d’un tema amb una mirada valenciana de com entenem la vida.

Resum programa 1 Assumptes Interns: 'Com som els valencians'

Demà dimecres a les 22.00h. un nou programa d'Assumptes Interns. Mentre arriba el moment, ací teniu un resum del primer programa: 'Com som els valencians'.

Publicada por Assumptes interns en Martes, 12 de junio de 2018

Suscríbete a EL TERRAT News! para estar al día de nuestras cosas