Reír es la única salida

‘Vosaltres Mateixos’ (1×02): Visita a domicili

lunes, 06 de noviembre de 2023 • 14:53h

Actualización: lunes, 13 de noviembre de 2023 • 15:38h

Autor:

«Vaig anar al mur de les lamentacions,
vaig posar un desig i no el recordo
»
Andreu Buenafuente

En aquest programa de ‘Vosaltres Mateixos’, l’Andreu comença llençant-se a la piscina amb una opinió impopular: no li agrada viatjar. O el que ell entén per viatjar, que bàsicament és tot el que impliqui dormir fora de casa.

VOSALTRES MATEIXOS: Andreu Buenafuente

També xerra amb una detectiu privada que l’ha seguit sense que se n’adoni i porta proves gràfiques per demostrar-ho, i surt per primer cop del plató per visitar per sorpresa una casa museu on l’artista hi viu a dins -inexplicablement-.

VOSALTRES MATEIXOS: Andreu Buenafuente y invitada 1

I aprofitant que la Sílvia corre pel backstage, l’Andreu la fa entrar, força a traïció perquè no dir-ho, i rememora amb ella el moment que es van enamorar.

VOSALTRES MATEIXOS: Andreu Buenafuente y Sílvia Abril

Per últim, el plató viu un esdeveniment històric: el primer campionat mundial de picar mans. Tot gràcies a la visita del campió del món en la disciplina, un títol que s’ha atorgat ell mateix.

VOSALTRES MATEIXOS: Andreu Buenafuente y invitado 2

Cada dimarts una nova entrega de ‘Vosaltres mateixos’, disponible a 3Cat. ‘Vosaltres Mateixos’ és una producció de 3Cat amb la col·laboració d’EL TERRAT (The Mediapro Studio) i ja està disponible a 3Cat.

Suscríbete a EL TERRAT News! para estar al día de nuestras cosas