Reír es la única salida

RIIIING!
Els musicals que truquen a la porta

‘RIIIING! Els musicals que truquen a la porta’

Arriba ‘RIIIING! Els musicals que truquen a la porta’ a CASA TERRAT, el primer Torneig de Musicals dins el marc del Festival Grec 2023

  • ‘RIIIING! Els musicals que truquen a la porta’ és un torneig de projectes de teatre musical.
  • Consta de dues jornades on s’atorgaran quatre reconeixements: la Millor Proposta d’Espectacle, la Millor Composició Musical, la Millor Lletra de Cançó i el Reconeixement Especial del Públic.
  • Una proposta que té com a objectiu donar suport als creadors de teatre musical i potenciar la nova creació de teatre musical en català.
  • La primera convocatòria del torneig per presentar els projectes de nova creació estarà oberta del dijous 9 de març al 9 d’abril.

El Festival Grec de Barcelona i EL TERRAT, juntament amb la col·laboració del Mercat de Música Viva de Vic (MMVV), presenten ‘RIIIING! Els musicals que truquen a la porta’, una idea de Toni Viñals que consisteix en dues jornades on es durà a terme un Torneig de Musicals de les propostes seleccionades dins el marc del Festival Grec 2023.

Durant els dies 10 i 11 de juliol de 2023, es presentaran, a CASA TERRAT, 8 propostes artístiques de les quals una serà seleccionada, per un jurat format per 5 professionals del sector teatral i pel públic, per rebre el reconeixement com a Millor Proposta d’Espectacle. Aquesta distinció anirà acompanyada d’una dotació de 5.000€ en metàl·lic per ajudar al desenvolupament del projecte. Dins les jornades, es concedirà també un reconeixement al projecte amb la Millor Composició Musical, que serà programat dins el MMVV 2023 per formar part del Festival PRO. D’altra banda, hi haurà un tercer reconeixement pel projecte amb la Millor Lletra de Cançó, que obtindrà l’enregistrament d’una maqueta i, per últim, hi haurà el Reconeixement Especial del Públic, de votació popular.

Us convidem a presentar les vostres propostes i esperem conèixer-vos aviat a les Jornades ‘RIIIING! Els musicals que truquen a la porta’ 2023.

Primera convocatòria tancada

FESTIVAL GREC