Reír es la única salida

‘Revolució 4.0’: Teletreball, indústria 4.0, robòtica avançada i big data

lunes, 19 de octubre de 2020 • 10:36h

Autor:

REVOLUCIÓ 4.0REVOLUCIÓ 4.0
Xantal Llavina
Diumenge, 22:05h.
TV3

La greu crisi econòmica que patim amb la pandèmia i la recuperació de la indústria centraran el tercer capítol de ‘Revolució 4.0’.

Teletreball, indústria 4.0, robòtica avançada, big data, realitat augmentada o ciberseguretat són reptes que reclamen l’adaptació dels professionals a la nova realitat i caldrà una estratègia conjunta de la Catalunya 4.0.

https://youtu.be/Y1FkCt_2DJo

El capítol té dos protagonistes: Pere Aragonès, vicepresident del govern i conseller d’Economia i Hisenda, i Jordi Puigneró, conseller de Polítiques Digitals, des de l’edifici intel·ligent del Centre Administratiu de la Generalitat. Seran a l’àgora del plató, entre d’altres, Àngels Chacón, consellera d’Empresa de la Generalitat; Jaume Collboni, primer tinent d’alcaldia de l’Ajuntament de Barcelona; Joan Canadell, president de la Cambra de Comerç de Barcelona; Miguel Vicente, fundador de Barcelona Tech City; Anna Gener, CEO de la consultora immobiliària Savills Aguirre Newman Barcelona, i Gemma Galdón, analista de polítiques públiques especialitzada en la vigilància.

Suscríbete a EL TERRAT News! para estar al día de nuestras cosas