Reír es la única salida

‘Revolució 4.0’: Adolescents i tecnologia

miércoles, 26 de agosto de 2020 • 10:26h

Autor:

REVOLUCIÓ 4.0REVOLUCIÓ 4.0
Xantal Llavina
Diumenge, 22:05h.
TV3

Comença la segona temporada de ‘Revolució 4.0’, el programa d’emprenedors i transformació digital que dirigeix i presenta la periodista Xantal Llavina a Catalunya Ràdio.

Els joves són el futur i els adolescents prenen la paraula en aquest primer programa per parlar d’expectatives després de la crisi del coronavirus, d’emprenedoria digital, del potencial educatiu i comunicatiu de les noves tecnologies i de les conseqüències negatives de fer-ne un ús inadequat o abusiu.

https://youtu.be/sfLbSjjewac

Xantal Llavina parla amb el jove cantant Miki Núñez, des de les Piscines Picornell de Montjuïc. I l’àgora estarà integrada per Candela Antón, actriu en la sèrie ‘Merlí’; Dèlia Brufau, actriu de ‘Les de l’hoquei’; la periodista Laia Servera, directora de l»InfoK’; Miquel Montoro, jove youtuber mallorquí amb més de 300.000 subscriptors al seu canal; Dolors Reig, psicòloga i autora del llibre ‘Jóvenes en la era de la hiperconectividad’; Bru Esteve, col·laborador del programa ‘Adolescents iCat’, i Joana Barbany, directora general de Polítiques Digitals de la Generalitat, entre d’altres.

Suscríbete a EL TERRAT News! para estar al día de nuestras cosas