Reír es la única salida

‘Preguntes Freqüents’: Què hi ha darrere de l’operatiu policial de Girona?

lunes, 21 de enero de 2019 • 14:00h

Actualización: viernes, 13 de noviembre de 2020 • 10:29h

Autor:

«Podem s’ha buidat per dins,
ha desaparegut la gent
»
Albano-Dante Fachin

PREGUNTES FREQÜENTSPREGUNTES FREQÜENTS
Cristina Puig
Dissabte, 21:45h.
TV3

El programa va començar des d’Argelers, on Cristina Puig va conèixer la història dels pares de la Celia, que es van haver d’exiliar fa 80 anys en aquest camp de refugiats de França.

La primera de les converses va anar al voltant de les detencions de dimecres a Girona. I en vam parlar amb dos dels detinguts: el fotoperiodista Carles Palacio i el militant de la CUP, Ernest Morell Torra. També vam parlar sobre aquest aspecte amb l’advocat i militant de Poble Lliure, Arkaitz Terrón; i Carles Monguilod, advocat penalista. El periodista Quico Sallés també hi va dir la seva.

https://youtu.be/RlmPPd7y13o

Més endavant, vam entrevistar Pernando Barrena, l’històric dirigent de l’esquerra abertzale, exportaveu de Batasuna i Sortu. I vam conèixer el testimoni de Josep Busó, un republicà que va passar set mesos al camp d’Argelers ara fa 80 anys. El va acompanyar Abel Moreno, autor del documental ‘Fugir de l’oblit’, que narra les vivències d’en Josep.

https://youtu.be/XOEN6jO1olA

A partir de l’aliança entre Errejón i Carmena, a ‘Preguntes Freqüents’ ens vam preguntar si aquest gest suposava la ruptura de Podem. I per resoldre aquest interrogant vam escoltar Albano-Dante Fachin i Josep Maria Antentas, professor de sociologia de la UAB, que ens va explicar on havia quedat el moviment del 15M.

https://www.youtube.com/watch?v=MxdcqC9YJps

Finalment, Cristina Puig va entrevistar la presidenta del PACMA, Silvia Barquero, per entendre si a la societat li falta consciència animalista a partir del cas de la mort de la gossa Sota.

PREGUNTES FREQÜENTS

A les cadires hi havia els periodistes: Susana Quadrado, Israel García-Juez, Jonathan Martínez i Gemma Liñán.

Suscríbete a EL TERRAT News! para estar al día de nuestras cosas