Reír es la única salida

‘Preguntes Freqüents’: Xavier Sala-i-Martín, Esperanza Aguirre i els escàndols del rei emèrit

martes, 15 de diciembre de 2020 • 09:49h

Autor:

«El rei emèrit també ha comès errors. Però no
podem oblidar que, gràcies a ell, Espanya va
passar de ser una dictadura a una democràcia
»
Esperanza Aguirre

PREGUNTES FREQÜENTSPREGUNTES FREQÜENTS
Cristina Puig
Dissabte, 21:45h.
TV3

 

La primera entrevista del programa va ser al catedràtic d’Economia de la Universitat de Columbia, Xavier Sala-i-Martín, per analitzar la crisi econòmica derivada de la Covid-19 i el repartiment dels fons europeus per a la recuperació.

A més, la setmana que s’ha fet públic que el rei emèrit ha pagat prop de 700.000 euros a Hisenda i que s’està plantejant tornar a Espanya, en vam parlar al ‘Preguntes Freqüents’ amb la periodista Mariángel Alcázar, corresponsal de La Vanguardia a la Casa del Rei.

També vam preguntar per aquest pagament del rei emèrit a Hisenda al president de l’Associació de Tècnics d’Hisenda, Carlos Cruzado.

Cris Puig va entrevistar l’expresidenta de la Comunitat de Madrid, del Senat i exministra Esperanza Aguirre, per parlar del rei emèrit, del polèmic xat dels militars colpistes, del paper del PP i del seu líder, Pablo Casado, i de les relacions entre Catalunya i Espanya.

I, finalment, vam comptar amb el testimoni d’Abel Azcona, un artista que està perseguit pels sectors més conservadors de l’Església i que es troba en cerca i captura arran d’una de les seves ‘performances’.

A les cadires hi havia els periodistes: Agnès Marquès, Javier Gállego, Tian Riba i Magda Bandera.

Suscríbete a EL TERRAT News! para estar al día de nuestras cosas