Reír es la única salida

«Preguntes Freqüents»: Votarem? Com ho llegirà el món?

lunes, 02 de octubre de 2017 • 18:00h

Actualización: jueves, 18 de enero de 2018 • 11:55h

Autor:

«El poble català està ensenyant
el caràcter de la democràcia
»
Julian Assange

L’actualitat ha trencat totes les previsions i aquesta ha estat dura i dolorosa. Però la vigília de l’1-O va transcorre amb normalitat al plató de «Preguntes Freqüents». Jordi Graupera, doctor en Filosofia Política i investigador a la Universitat de Princeton, va seure cara a cara amb Anna Balletbò, exdiputada pel PSC al Congrés, per discutir si votaríem o no i com seria el referèndum. L’accent diacrític el va posar la periodista Magda Bandera, directora de LaMarea.com.

També vam entrevistar Julian Assange, fundador de Wikileaks, ara home de moda a Catalunya. El defensor més internacional del referèndum ens va concedir, per videotrucada, una entrevista exclusiva en directe.

Més: Suso de Toro, escriptor i historiador, i Lidia Falcón, advocada i escriptora, van venir a debatre sobre com ens veurà el món i com interpertaran aquest referèndum de l’1-O.

https://www.youtube.com/watch?v=Dn1MqTPTGTU

En la recta final, Pilar Rahola va explicar-nos com va viure la setmana i va afegir-se al debat a 6 a les cadires. Per últim, el vicepresident del Govern, Oriol Junqueras, va protagonitzar l’entrevista final. Ens va confirmar que votaríem diumenge i que tot estava a punt per la celebració del referèndum, just en el moment en què, a les 12 de la nit, començava l’1-O.

https://www.youtube.com/watch?v=_jHH5oATPMo

«Preguntes freqüents», programa de dissabte a la nit a TV3 que vol entretenir i informar els espectadors el cap de setmana. Amb l’objectiu de donar resposta a totes les qüestions que es plantegen els espectadors, Ricard Ustrell busca les claus de l’actualitat en directe per entendre-la millor, amb un to amè i distès.

Suscríbete a EL TERRAT News! para estar al día de nuestras cosas