Reír es la única salida

«Preguntes Freqüents»: Violència policial i ascens de l’extrema dreta

lunes, 10 de diciembre de 2018 • 11:26h

Autor:

«L’esquerra ha de preguntar-se quina
responsabilitat té en l’auge de l’extrema dreta
»
Sami Naïr

PREGUNTES FREQÜENTSPREGUNTES FREQÜENTS
Cristina Puig
Dissabte, 21:45h.
TV3

Després de les càrregues dels Mossos durant les concentracions a Terrassa i Girona, a «Preguntes Freqüents» vam tenir una conversa amb el primer director general dels Mossos, Miquel Sellarès, i l’excoordinador de l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya, Jaume Bosch. Amb ells dos vam debatre sobre l’actuació dels Mossos i del model de la policia catalana. A la conversa s’hi va sumar el periodista Quico Sallés i la diputada de la CUP, Maria Sirvent, que va resultar ferida durant una de les càrregues dels Mossos.

A més, també vam parlar amb el politòleg i el filòsof francès, Sami Naïr, per analitzar l’ascens de l’ultradreta.

I vam entrevistar l’actor i director Alberto San Juan, per parlar sobre la situació generada a Andalusia pels resultats electorals.

En el darrer tram del programa, també vam escoltar el catedràtic d’Estudis Hispànics al Trinity College de Hartford (EUA), que s’ha convertit en un expert del procés català. Laura Rosel també va poder entrevistar l’exdirector del CNI, Jorge Dezcallar; i Lolita Chávez, líder indígena de Guatemala a qui han intentat assassinar sis cops i, actualment, es troba refugiada a Espanya.

A les cadires hi havia els periodistes: Laura Aznar, Jonathan Martínez, Gemma Liñán i Daniel Basteiro.

PREGUNTES FREQÜENTS

Suscríbete a EL TERRAT News! para estar al día de nuestras cosas