Reír es la única salida

‘Preguntes Freqüents’: Santi Vila, Xosé Manuel Beiras i el grup de l’ONU que demana l’alliberament dels presos

lunes, 02 de diciembre de 2019 • 17:16h

Actualización: martes, 14 de septiembre de 2021 • 16:29h

Autor:

«Set persones han estat
privades arbitràriament de llibertat
»
José Antonio Guevara

PREGUNTES FREQÜENTSPREGUNTES FREQÜENTS
Cristina Puig
Dissabte, 21:45h.
TV3

Ara que ja ha vençut el termini de sis mesos que l’ONU va donar a Espanya per alliberar Jordi Sánchez, Jordi Cuixart i Oriol Junqueras, al ‘Preguntes Freqüents’ vam parlar en exclusiva amb José Antonio Guevara, president del grup de treball de Nacions Unides que va redactar l’informe.

Després, vam entrevistar l’exconseller Santi Vila, que ha d’afrontar ara la causa oberta pel Tribunal de Comptes pel referèndum de l’1-O.

A més, Cris Puig va parlar amb Xosé Manuel Beiras, fundador d’Anova-Irmandade Nacionalista i exdirigent del BNG. Amb ell vam parlar sobre el feixisme, Núñez Feijóo i el pacte PSOE-Podem. Beiras va analitzar, també, la conversa amb el professor Jason Stanley, autor de ‘Fatxa’.

Finalment, vam comptar amb les reflexions de David Wallace-Wells, una autoritat periodística en l’emergència climàtica i autor de ‘El planeta inhóspito’.

A la darrera taula vam escoltar la conversa entre Pilar Rahola i Ramoncín, que van analitzar l’actualitat. A les cadires hi havia els periodistes: Neus Tomàs, Òscar Fernàndez, Patricia López i Anna Grau.

PREGUNTES FREQÜENTS

Suscríbete a EL TERRAT News! para estar al día de nuestras cosas