Reír es la única salida

‘Preguntes Freqüents’: Valtònyc, Javier Gallego Crudo, Marina Rossell i el negoci de la marihuana

martes, 02 de noviembre de 2021 • 10:51h

Autor:

«No tenen res a fer amb la meva extradició;
ens hem petat la llei d’injúries a la corona
»
Valtònyc

PREGUNTES FREQÜENTSPREGUNTES FREQÜENTS
Cristina Puig
Dissabte, 21:45h.
TV3

El Constitucional belga ha derogat la llei que persegueix les injúries a la corona a causa del cas Valtònyc. Dissabte al ‘Preguntes Feqüents’, en vam parlar amb el raper, ara que aquesta decisió fa més difícil la seva extradició. A més, també va passar pel programa Javier Gallego Crudo, un dels responsables del documental ‘Art. 490’, que denuncia la persecució de la llibertat d’expressió a Espanya.

L’expansió del negoci de la marihuana a Catalunya s’ha convertit en el principal maldecap dels Mossos d’Esquadra. En vam parlar amb Ramon Chacón, cap de la Divisió d’Investigació Criminal dels Mossos d’Esquadra i Mayka Navarro, periodista de La Vanguardia. També vam descobrir el testimoni d’un agricultor que s’ha dedicat durant anys al cultiu i distribució de marihuana. El periodista Jesús A. Cañas, expert en el narcotràfic a l’estret de Gibraltar, es va afegir a la conversa.

A més, es va comptar amb un cara a cara entre Pilar Rahola i Josep Manuel Silva, que debutava al programa, i amb la col·laboració de Quico Sallés.

A plató ens van acompanyar els periodistes Manel Manchón, Jordi Barbeta, Ana Pardo de Vera i Mayka Navarro.

L’actuació musical va anar a càrrec de Marina Rossell, que va estrenar la cançó ‘300 crits’, del seu 25è disc.

Suscríbete a EL TERRAT News! para estar al día de nuestras cosas