Reír es la única salida

«Preguntes Freqüents»: Un any de l’empresonament dels Jordis

martes, 16 de octubre de 2018 • 11:54h

Autor:

«El judici ha de ser televisat per garantir
que tothom pugui valorar el que hi passa
»
Marina Roig

PREGUNTES FREQÜENTSPREGUNTES FREQÜENTS
Cristina Puig
Dissabte, 21:45h.
TV3

Jordi Sànchez i Jordi Cuixart porten un any a la presó i per aquest motiu, a «Preguntes Freqüents», vam començar amb una entrevista als seus advocats: Jordi Pina i Marina Roig. I també ens van visitar, com és habitual, els periodistes Pilar Rahola i Joaquim Luna per repassar l’actualitat.

Després vam parlar amb Elisenda Alamany, la líder dels Comuns al Parlament, després que aquest grup hagi impulsat l’abolició de la monarquia mentre que a la cambra catalana es reprovava Felip VI.

També vam obrir les portes a Pedro Ignacio Altamirano, fundador de l’Asamblea Nacional Andaluza, que defensa la sobirania dels Països Andalusos.

A banda, Laura Rosel va poder parlar amb Juan Gutiérrez, que va ser mediador entre ETA i el govern espanyol als anys 90.

https://youtu.be/uuFKxtOicQU

Els que van analitzar aquesta conversa van ser Joseba Azkarraga, exconseller de Justícia del govern basc; i Ander Errasti, doctor en Ètica i Filosofia Política de la UPF.

https://youtu.be/oXLRB8lfbNM

A les cadires vam tenir els periodistes: Magda Bandera, Juan Soto Ivars, Odei A.-Etxearte i Rodolfo Irago.

«Preguntes Freqüents», programa de dissabte a la nit a TV3 que vol entretenir i informar els espectadors el cap de setmana. L’objectiu és donar resposta a totes les qüestions que es plantegen els espectadors sobre l’actualitat. Presentat per Laura Rosel.

Suscríbete a EL TERRAT News! para estar al día de nuestras cosas