Reír es la única salida

‘Preguntes Freqüents’: L’últim programa des de la Fundació Miró

lunes, 18 de julio de 2022 • 14:44h

Autor:

PREGUNTES FREQÜENTSPREGUNTES FREQÜENTS
Cristina Puig
Dissabte, 21:45h.
TV3

‘Preguntes Freqüents’ s’ha acomiadat amb un programa especial des de la Fundació Miró. Ha comptat amb moltes sorpreses i convidats que mai no havien trepitjat mai el plató del programa, però que no volien perdre’s l’última oportunitat de fer-ho, com Xavier Sardà o Risto Mejide. El programa també ha comptat amb persones que mai no havien estat juntes en un plató de televisió i que han compartit taula, com l’exconsellera de Treball, Dolors Bassa, i l’expresidenta del Parlament, Carme Forcadell.

La música, en directe, és marca habitual del programa i en aquest programa especial han actuat Gertrudis amb el seu ‘Si tothom calla’; Els Pets amb ‘Jordi Puig’, del seu nou disc; el grup Fauna va interpretar ‘Diga-li’; i Los Manolos van acomiadar el programa amb el seu mític ‘Amigos para siempre’.

Finalment, també s’ha comptat amb alguns dels periodistes que han fet el ‘FAQS’ durant tot aquest temps: Neus Tomàs, Daniel Basteiro, Sara González, Àlex Cubero, Bea Talegón i Jonathan Martínez. Tampoc van faltar al programa, el col·laborador habitual, Quico Sallés, que va sorprendre’ns amb un ball a l’estil Pulp Fiction, i Pilar Rahola, que li va fer un qüestionari a Risto Mejide. Amb aquest programa, el ‘FAQS’ s’acomiada de la graella de TV3 després de cinc anys en antena.

Suscríbete a EL TERRAT News! para estar al día de nuestras cosas