Reír es la única salida

«Preguntes Freqüents»: L’últim de Ricard Ustrell

viernes, 12 de enero de 2018 • 10:04h

Autor:

«L’estat espanyol hauria de començar a treure
les grapes del poble de Catalunya
»
Jordi Turull

En l’últim programa de l’any vam acomiadar no només el 2017, sinó també el nostre presentador, Ricard Ustrell. Després de 4 mesos de compaginar la ràdio amb la tele, va decidir tancar aquesta etapa al capdavant de «Preguntes Freqüents«. Per tenir un comiat com cal, vam fer un programa farcit de convidats i amb una actuació musical de luxe, per acabar.

Vam començar amb un cara a cara entre Jordi Turull, de Junts per Catalunya, i Carles Mundó, d’Esquerra Republicana per parlar sobre el resultat de les eleccions del 21-D. S’hi va incorporar més tard Vidal Aragonés, de la CUP, per posar l’accent diacrític de la conversa.

A continuació, i per primera vegada en la història del programa, vam rebre un representant de Ciutadans. Vam entrevistar Jorge Soler, cap de llista per Lleida al 21-D. Més tard, per la porta de la història va entrar-hi Antoni Bassas, que ens va ajudar a entendre una mica millor la realitat que ens envolta, amb l’ajuda de Pilar Rahola.

També vam entrevistar l’actor Sergi López, amb qüestionari VIP final de Fel Faixedas i Carles Xuriguera. També van passar pel programa en Jaume Sisa i la Marina Rossell, per fer el seu comiat particular al Ricard. I vam acabar amb una conversa sobre feminisme amb la pianista Clara Peya i la cantant Judit Neddermann, que ens van interpretar dues cançons en directe al plató.

Durant tot el programa, a les cadires van seure-hi Beatriz Talegón, Patrícia López, Quico Sallés i Luís Mauri que van participar al debat i fent preguntes a tots els convidats.

La incorporació de Laura Rosel, el 20 de gener

«Preguntes Freqüents», programa de dissabte a la nit a TV3 que vol entretenir i informar els espectadors el cap de setmana. L’objectiu és donar resposta a totes les qüestions que es plantegen els espectadors sobre l’actualitat. FAQS  torna el 20 de gener de 2018 presentat per Laura Rosel qui pren el relleu a Ricard Ustrell.

Suscríbete a EL TERRAT News! para estar al día de nuestras cosas