Reír es la única salida

‘Preguntes Freqüents’: Ucraïna amb Ruben Wagensberg i Enric Casulleras, Carles Fabró i Paz Padilla

martes, 15 de marzo de 2022 • 09:52h

Autor:

«Sempre te’n vas amb la sensació
que és molt poc el que pots fer
»
Ruben Wagensberg

PREGUNTES FREQÜENTSPREGUNTES FREQÜENTS
Cristina Puig
Dissabte, 21:45h.
TV3

Aquest dissabte, ‘Preguntes Freqüents’ va entrevistar Ruben Wagensberg, que arribava directament d’Ucraïna. Per primera vegada, el diputat d’ERC va explicar com va superar els controls militars per entrar a Kíiv i fer tasques d’ajuda humanitària. També ens va acompanyar la Lluba Kavatsyuk, una ucraïnesa que fa anys que viu a Catalunya, i vam connectar amb el seu cunyat, Viktor Shtablavyi, que la guerra el va enganxar de viatge a Ucraïna i ha decidit quedar-s’hi per combatre i defensar el seu país.

Quins efectes tindrà per a les nostres butxaques la crisi energètica i de subministrament causada per la guerra? Què ens espera a partir d’ara? Enric Casulleras, doctor en Política Econòmica, va respondre a aquestes preguntes.

A més, vam connectar amb l’enviat especial del programa a Ucraïna, Quico Sallés, i amb l’enviat especial de La Vanguardia, Joaquin Luna, des de la capital.

D’altra banda, Cris Puig va conversar amb Carles Fabró, cap de protocol de la Generalitat durant més de vint anys. Fabró, que va ser l’ombra de set presidents, va explicar anècdotes viscudes a Palau.

També vam parlar amb la humorista i presentadora Paz Padilla, que puja als escenaris amb l’espectacle ‘El humor de mi vida’, un homenatge al seu marit on explica la seva història d’amor i el seu comiat.

També hi va haver un cara a cara entre Pilar Rahola i Fernando Carrera.

A les cadires dels periodistes hi havia Iva Anguera, Joan Julibert, Natàlia Vila i Arturo Puente.

L’actuació musical va anar a càrrec de Xarim Aresté, que va interpretar la cançó ‘Ja no hi ets’ i Caïm i Àngel Riba, fills de Pau Riba, van homenatjar el seu pare interpretant ‘Noia de porcellana’, una de les seves cançons més conegudes.

Suscríbete a EL TERRAT News! para estar al día de nuestras cosas