Reír es la única salida

«Preguntes Freqüents»: tornem a classe!

lunes, 10 de septiembre de 2018 • 15:03h

Actualización: lunes, 17 de septiembre de 2018 • 15:53h

Autor:

«Els meus drets humans són tan sagrats
com les teves conviccions religioses
»
Krzysztof Charamsa

PREGUNTES FREQÜENTSPREGUNTES FREQÜENTS
Cristina Puig
Dissabte, 21:45h.
TV3

Comencem una nova temporada de «Preguntes Freqüents» amb més forces que mai. I ho vam fer amb diverses entrevistes a alguns dels líders polítics, entre els quals, el ministre de Foment del govern espanyol.

El programa va començar amb una actuació de la ballarina Marta Carrasco, que ens va mostrar i explicar com veu ella el concepte de llibertat. Carrasco reproduirà aquesta actuació durant els actes de la Diada.

La primera de les entrevistes que vam fer va ser des de Brussel·les amb l’Adrià Carrasco, el CDR d’Esplugues acusat de terrorisme que està en cerca i captura al territori espanyol.

Després, vam parlar amb el líder del PP català, Xavier García Albiol, que va assegurar que no vol tornar a aplicar l’article 155 però que si el president Torra obre les presons, l’Estat haurà de «fer valer les llibertats de tothom».

Laura Rosel va entrevistar també José Luis Ábalos, ministre de Foment i Secretari d’Organització del PSOE. Amb ell vam parlar dels polítics que es troben a la presó, dels CDR i d’inversions per a Catalunya.

Quin és el paper que té Esquerra Republicana ara, després del discurs del president Torra al TNC? Li vam preguntar a un dels seus diputats al Congrés, Gabriel Rufián. I també vam conversar amb el senador d’EH Bildu, Jon Iñarritu, sobre l’actualitat catalana. A més, els dos polítics van poder escoltar l’entrevista a un militar de l’exèrcit espanyol que està a favor de l’exhumació de Franco.

Finalment, vam conèixer què és la ‘Procesión del Coño Insumiso’ i quina relació té aquest acte amb l’actor Willy Toledo, de la mà d’una de les seves participants, Rocío Ballesta. Qui també es va sumar a aquesta darrera conversa va ser Krzysztof Charamsa, capellà expulsat pel Vaticà per ser gai.

Les germanes ‘The Sey Sisters’ van posar música durant el programa. A les cadires vam tenir els periodistes Angès Marquès, Beatriz Talegón, Arturo Puente i Pablo Muñoz. A més, també vam comptar amb la participació habitual de Quico Sallés, Pilar Rahola, Maiol Roger i es va estrenar, també, el periodista Joaquín Luna.

 


«Preguntes Freqüents», programa de dissabte a la nit a TV3 que vol entretenir i informar els espectadors el cap de setmana. L’objectiu és donar resposta a totes les qüestions que es plantegen els espectadors sobre l’actualitat. Presentat per Laura Rosel.

Suscríbete a EL TERRAT News! para estar al día de nuestras cosas