Reír es la única salida

Preguntes Freqüents: Tercera setmana del judici, des del Suprem i des d’Europa

lunes, 04 de marzo de 2019 • 10:58h

Autor:

«L’acusació del judici no sap com
fer-s’ho per demostrar la violència
»
José Bové

PREGUNTES FREQÜENTSPREGUNTES FREQÜENTS
Cristina Puig
Dissabte, 21:45h.
TV3

‘Preguntes Freqüents’ va començar amb el balanç que han estat fent els observadors internacionals de les primeres setmanes de judici. Per analitzar els informes que han fet vam comptar amb l’advocat Xavier Muñoz, que és el portaveu de la plataforma ‘International Trial Watch’. A la conversa també s’hi van sumar Antonio Baños i Eulàlia Reguant que s’han negat a declarar al Suprem. I l’advocat Daniel Vosseler ens va ajudar a analitzar l’actuació de Marchena, de la resta del tribunal i també de la fiscalia i l’advocacia.

Cuixart, Forcadell, Zoido, Rajoy… En el nou capítol de ‘Causa [20907]’ vam poder escoltar totes les veus que han passat pel Suprem aquests darrers dies.

I com que han aparegut tants tuits a la causa judicial, Cristina Puig va entrevistar Alfredo Remirez, el primer empresonat a Espanya pel contingut de les seves piulades. El professor de Comunicació Audiovisual de la UPF, Josep Maria Ganyet, ens va ajudar a entendre la importància que Twitter ha adquirit a les nostres vides.

Aquesta setmana, l’eurodiputat dels Verds i sindicalista, José Bové, ha estat present a la Sala del Suprem i li hem preguntat quina opinió li desperta aquest judici i el procés català.

Dissabte es complien 45 anys de l’execució de Salvador Puig Antich i per parlar-ne vam comptar amb el seu company de militància, Jann-Marc Rouillan; i l’advocada Magda Oranich. Finalment, Oranich es va quedar per analitzar quina relació hi ha entre la política i el futbol a partir de les últimes declaracions de Gerard Piqué sobre el judici. També es van sumar a la taula Fonsi Loaiza i Joaquim Luna.

https://www.youtube.com/watch?v=Az-D_CxwVJU

El punt final al programa el vam fer des de la fira ARCO acompanyats de la veu de Pepe Rubianes.

PREGUNTES FREQÜENTS

A les cadires hi havia els periodistes: Beatriz Talegón, Manel Manchón, Laura Aznar i Jonathan Martínez.

Suscríbete a EL TERRAT News! para estar al día de nuestras cosas