Reír es la única salida

«Preguntes Freqüents»: S’ha acabat el procés?

lunes, 05 de febrero de 2018 • 11:58h

Autor:

«Sí que tinc por d’anar a la presó,
però la necessitat de lluitar és més gran»

Pablo Hasél

Aquesta setmana, hem estat a Madrid per anar a veure l’Ana Rosa Quintana i preguntar-li com va anar tot el tema dels missatges de mòbil de Puigdemont a Comín. Ha aconseguit acabar amb el Procés? Vam arrencar el «Preguntes Freqüents» des del seu plató al més pur estil AR, donant pas ja des del nostre a una entrevista al president del Parlament de Catalunya, Roger Torrent, a qui li vam preguntar si realment havien sacrificat Puigdemont.

Més tard, va arribar Inés Arrimadas, líder de Ciutadans a Catalunya, després de 19 programes intentant que vingés. Millor tard que mai. Com cada setmana, Pilar Rahola va portar-nos la seva última hora i Maiol Roger va fer els respectius accents diacrítics de les dues entrevistes.

Amb motiu de l’aniversari de Felip VI, vam parlar de monarquia amb la periodista Pilar Urbano i Juan Carlos Monedero.A la conversa s’hi va afegir el raper Pablo Hasél, que pot anar a la presó acusat d’injuries contra la monarquia. A cadires, fent preguntes i participant del debat durant tota la nit, hi van seure els periodistes Ana Pardo de Vera, Anton Losada, Andreu Barnils i Anna Grau.

Com ja va sent tònica habitual en aquest programa, vam acabar amb actuació musical en directe: Xarim Aresté ens va interpretar «Indomables» i «Ni a besades».

PREGUNTES FREQÜENTS


«Preguntes Freqüents», programa de dissabte a la nit a TV3 que vol entretenir i informar els espectadors el cap de setmana. L’objectiu és donar resposta a totes les qüestions que es plantegen els espectadors sobre l’actualitat. Presentat per Laura Rosel.

Suscríbete a EL TERRAT News! para estar al día de nuestras cosas