Reír es la única salida

‘Preguntes Freqüents’: Sala-i-Martín, el retorn a les aules, l’emprenedor Jim Roldán i Pilar Eyre

lunes, 18 de mayo de 2020 • 18:28h

Actualización: martes, 14 de septiembre de 2021 • 16:26h

Autor:

«Anem cap un món on
hi haurà dues globalitzacions
»
Xavier Sala-i-Martí

PREGUNTES FREQÜENTSPREGUNTES FREQÜENTS
Cristina Puig
Dissabte, 21:45h.
TV3

 

Com està canviant el món actual la crisi de la Covid-19? Cris Puig va entrevistar el catedràtic d’economia de la Universitat de Columbia, Xavier Sala-i-Martín, que responsabilitza les institucions internacionals i els estats-nació d’una gestió catastròfica.

També vam descobrir la història de l’empresari i metge Jim Roldán, que va aconseguir 150.000 tests de la Xina per al govern andorrà. A més, vam parlar amb la cap d’Infermeria de l’Hospital d’Igualada, Tijana Postic, que va arribar a Catalunya l’any 1992 com a refugiada de la guerra de Bòsnia.

https://www.youtube.com/watch?v=KxBv_4OoBC8

El retorn a les aules dels estudiants genera moltes incerteses entre el professorat i les famílies. Per això vam entrevistar el director general de Centres Públics del Departament d’Educació, Josep González-Cambray; el director de l’Escola Sadako de Barcelona, Jordi Musons; i el director de l’Escola Drassanes de Barcelona, Alfons Espinosa.

https://www.youtube.com/watch?v=MZs2jYvw25s

Finalment, vam tenir una conversa amb la periodista Pilar Eyre perquè ens expliqués què hi havia darrere del nou escàndol del rei Joan Carles i el maletí de Suïssa. També ens va parlar dels 25 anys de la mort de l’artista Lola Flores.

Ens van acompanyar els periodistes Bea Talegón, Núria Orriols i Roger Palà.

PREGUNTES FREQÜENTS

Suscríbete a EL TERRAT News! para estar al día de nuestras cosas