Reír es la única salida

‘Preguntes Freqüents’: Sala-i-Martín, el retorn a les aules, l’emprenedor Jim Roldán i Pilar Eyre

lunes, 18 de mayo de 2020 • 18:28h

Actualización: martes, 14 de septiembre de 2021 • 16:26h

Autor:

«Anem cap un món on
hi haurà dues globalitzacions
»
Xavier Sala-i-Martí

PREGUNTES FREQÜENTSPREGUNTES FREQÜENTS
Cristina Puig
Dissabte, 21:45h.
TV3

 

Com està canviant el món actual la crisi de la Covid-19? Cris Puig va entrevistar el catedràtic d’economia de la Universitat de Columbia, Xavier Sala-i-Martín, que responsabilitza les institucions internacionals i els estats-nació d’una gestió catastròfica.

També vam descobrir la història de l’empresari i metge Jim Roldán, que va aconseguir 150.000 tests de la Xina per al govern andorrà. A més, vam parlar amb la cap d’Infermeria de l’Hospital d’Igualada, Tijana Postic, que va arribar a Catalunya l’any 1992 com a refugiada de la guerra de Bòsnia.

El retorn a les aules dels estudiants genera moltes incerteses entre el professorat i les famílies. Per això vam entrevistar el director general de Centres Públics del Departament d’Educació, Josep González-Cambray; el director de l’Escola Sadako de Barcelona, Jordi Musons; i el director de l’Escola Drassanes de Barcelona, Alfons Espinosa.

Finalment, vam tenir una conversa amb la periodista Pilar Eyre perquè ens expliqués què hi havia darrere del nou escàndol del rei Joan Carles i el maletí de Suïssa. També ens va parlar dels 25 anys de la mort de l’artista Lola Flores.

Ens van acompanyar els periodistes Bea Talegón, Núria Orriols i Roger Palà.

PREGUNTES FREQÜENTS

Suscríbete a EL TERRAT News! para estar al día de nuestras cosas