Reír es la única salida

‘Preguntes Freqüents’: Alexander Rodnyansky, Santiago Niño-Becerra, Raül Balam i Roger Pera, Suu i Marc Clotet

martes, 12 de abril de 2022 • 10:46h

Autor:

«No es pot negociar amb Rússia per aturar la guerra»
Alexander Rodnyansky

PREGUNTES FREQÜENTSPREGUNTES FREQÜENTS
Cristina Puig
Dissabte, 21:45h.
TV3

Dissabte, al ‘Preguntes Freqüents’ vam entrevistar Alexander Rodnyansky, assessor del president d’Ucraïna, Volodímir Zelinski. Rodnyansky i professor d’Economia a la Universitat de Cambridge, que participa directament en les negociacions perquè Europa deixi d’importar gas i petroli russos.

A més, també vam conversar amb Santiago Niño-Becerra, catedràtic i doctor en Economia, per parlar de les conseqüències econòmiques de la guerra i del futur postcovid. Unes tesis que recull en el llibre ‘Futur, quin futur?’.

Com se supera l’addicció a les drogues? Vam conèixer el testimoni del xef Raül Balam Ruscalleda, que recull el documental ‘Camí lliure’, i el de l’actor Roger Pera, que ha portat el seu cas als escenaris amb ‘Èxit, el musical de la meva vida’. A tots dos, les drogues gairebé els destrossen la vida.

També vam comptar amb les col·laboracions de Pilar Rahola, que va fer un cara a cara amb Fernando Carrera, i de Quico Sallés, que vam descobrir on ha estat durant aquestes setmanes.

Aquest dissabte van participar en el programa els periodistes Jordi Panyella, Susana Quadrado, Laura Aznar i Carla Turró.

L’actuació musical va anar a càrrec de Suu, que va interpretar la cançó ‘Tu a Menorca, jo a l’Escala’, del seu tercer disc ‘Karaoke’. Suu va compartir taula amb Marc Clotet, jurat del concurs musical de TV3 ‘Eufòria’, amb qui vam conversar sobre el gran èxit d’aquest programa.

Suscríbete a EL TERRAT News! para estar al día de nuestras cosas