Reír es la única salida

‘Preguntes Freqüents’: Quim Torra, Antonio Turiel i els misteris del pantà de Susqueda

martes, 29 de marzo de 2022 • 12:29h

Autor:

«El president Aragonès ha de pensar si
aquesta legislatura té recorregut polític
»
Quim Torra

PREGUNTES FREQÜENTSPREGUNTES FREQÜENTS
Cristina Puig
Dissabte, 21:45h.
TV3

‘Preguntes Freqüents’ va entrevistar l’expresident de la Generalitat Quim Torra, que acaba de publicar ‘Les hores incertes’. Va ser la primera entrevista des que ha sortit a la llum la segona part del seu dietari com a president on va confessar que durant la seva legislatura es va sentir molt sol i creu que els partits independentistes ja no tenen com a objectiu fer la independència en les seves agendes.

Qui domina l’energia al món? Quines conseqüències té la invasió d’Ucraïna en el subministrament d’energia els pròxims anys? Vam parlar-ne amb Antonio Turiel, doctor en Física teòrica, investigador científic del CSIC i autor de ‘Petrocalipsis’, que creu que per salvar el planeta hem de canviar el sistema econòmic.

També vam connectar amb Ucraïna, amb la periodista Mònica Bernabé i el periodista Carles Prats, que ens van detallar l’última hora del conflicte.

A més, també ves va parlar de l’odissea de dos joves vallesans que volien fer una plàcida estada al pantà de Susqueda i es van trobar amb dificultats per poder-ne marxar. Se’n va parlar amb ells i amb la periodista Tura Soler, autora del llibre ‘El pantà maleït: les morts de Susqueda’.

D’altra banda, es va comptar amb la col·laboració de Pilar Rahola, que farà un cara a cara amb Sergi Sol, i de Laura Grau.

Aquesta setmana ens van acompanyar els periodistes Gemma Liñán, Javier Gállego, Odei A.-Etxearte i Arturo Puente.

L’actuació musical va anar a càrrec del grup Ginestà, que va presentar el seu tercer disc interpretant la cançó ‘Ulls d’avellana’.

Suscríbete a EL TERRAT News! para estar al día de nuestras cosas