Reír es la única salida

«Preguntes Freqüents»: Qui i com serà investit?

lunes, 22 de enero de 2018 • 12:40h

Autor:

«El 21-D va guanyar una majoria republicana
i va perdre el 155, però es continua aplicant»

Carles Riera

Per fi, encetem nova temporada del «Preguntes Freqüents» i ho fem amb presentadora nova: Laura Rosel. Dissabte, 20 de gener, vam fer el FAQS més llarg de tota la nostra història. Vam començar entrevistant el diputat d’ERC, Ernest Maragall amb un objectiu clar: intentar esbrinar com serà la investidura.

https://youtu.be/IR0InD_Vbpo

A continuació, vam rebre Elsa Artadi, de Junts per Catalunya, a qui, després d’entrevistar, vam fer seure cara a cara amb Carles Riera, de la CUP.

I no va ser l’únic cara a cara: Ramón Cotarelo va tornar a venir, aquest cop per conversar amb Juan Arza.

https://youtu.be/ter8TIugVUE

Pilar Rahola va venir a fer-nos la seva columna setmanal per comentar l’actualitat i vam comptar també amb els nostres col·laboradors Quico Sallés, que ens va explicar el significat de les sigles «FAQS», i Maiol, Roger, que va posar l’accent diacrític del cara a cara Riera-Artadi i va explicar-nos amb detall què és això de Tabàrnia.

Durant tot el programa, ens van acompanyar a cadires els periodistes: Beatriz Talegón, Jordi Barbeta, Jordi Panyelles i Daniel Basteiro que van participar del debat i van poder fer preguntar als convidats.
Per acabar, vam tenir una conversa molt interessant amb el filòsof que ha assessorat els creadors de la sèrie «Merlí», Nemrod Carrasco, a la qual es va afegir Gemma Humet, que ens va portar música en directe al plató de «FAQS». Deu n’hi do! No està gens malament per començar.


«Preguntes Freqüents», programa de dissabte a la nit a TV3 que vol entretenir i informar els espectadors el cap de setmana. L’objectiu és donar resposta a totes les qüestions que es plantegen els espectadors sobre l’actualitat. Presentat per Laura Rosel.

Suscríbete a EL TERRAT News! para estar al día de nuestras cosas