Reír es la única salida

«Preguntes Freqüents»: Què n’és de Lluís Llach?

lunes, 23 de julio de 2018 • 13:02h

Autor:

«Hem convertit el mar Mediterrani
en un cementiri esgarrifós
»
Lluís Llach

PREGUNTES FREQÜENTSPREGUNTES FREQÜENTS
Cristina Puig
Dissabte, 21:45h.
TV3

Des que va deixar de ser diputat al Parlament, Lluís Llach ha estat desaparegut de l’escena política catalana. Què n’és de la seva vida? Què en pensa de la situació actual? Ha trencat el silenci televisiu a “Preguntes Freqüents”. A més, també hem conegut el testimoni de dues dones d’esperit jove i de mirada revolucionària.

El programa va començar a ritme de rumba a càrrec del grup Bemba Saoco que van interpretar ‘Una lágrima cayó en Llarena’. Després, Laura Rosel va entrevistar Joaquín Giménez, el magistrat emèrit del Tribunal Suprem que ocupava la cadira del jutge Llarena. El periodista Maiol Roger va ser l’encarregat d’analitzar aquesta entrevista.

Més tard, ens vam revolucionar plegats amb Ángeles Flórez ‘Maricuela’, una exmiliciana republicana de 99 anys; i Ana Jiménez, més coneguda com ‘la abuela del soterramiento’ de l’AVE de Múrcia. En acabar, vam repassar l’actualitat del dia amb la Pilar Rahola: congrés del PP i assemblea del PDeCAT.

https://youtu.be/npZByF2H_Po

Després va arribar el torn de parlar amb Lluís Llach. L’equip de “Preguntes Freqüents” va anar fins a Parlavà per entrevistar el cantautor. Què en pensa de la Crida de Puigdemont? I sobre la gestió dels refugiats? Fa autocrítica del procés? Vam parlar de tot això i moltes coses més.

https://youtu.be/68Y-NCshLx4

Per acabar el programa, vam conversar amb la periodista Cristina Solias, una de les poques dones que ha entrat a Líbia. Finalment, el cantant Joan Madéu va posar punt final al programa amb algunes de les cançons del seu disc ‘Innocents’.

A les cadires hi havia els periodistes: Magda Bandera, Jordi Barbeta, Sara gonzález i Mariano Alonso.


«Preguntes Freqüents», programa de dissabte a la nit a TV3 que vol entretenir i informar els espectadors el cap de setmana. L’objectiu és donar resposta a totes les qüestions que es plantegen els espectadors sobre l’actualitat. Presentat per Laura Rosel.

Suscríbete a EL TERRAT News! para estar al día de nuestras cosas