Reír es la única salida

«Preguntes Freqüents»: Què és el feminisme?

lunes, 22 de octubre de 2018 • 16:33h

Autor:

«Vivim en una societat que considera que el desig dels homes és més important que el de les dones»
Iranztu Varela

PREGUNTES FREQÜENTSPREGUNTES FREQÜENTS
Cristina Puig
Dissabte, 21:45h.
TV3

 

La primera de les entrevistes del programa va ser a la diputada de la CUP, Mireia Boya. Donaran suport als pressupostos del govern? Creuen que el president Torra està fent autonomisme? Què en pensa la formació de les actuacions dels CDR? Laura Rosel a preguntat a Boya per tots aquests aspectes després que la CUP celebrés el seu Consell Polític.

https://youtu.be/ycnNONlzIyo

I també vam analitzar la reunió Iglesias-Junqueras a la presó de Lledoners amb dos dels polítics que van ser presents en aquesta trobada: Joan Tardà, diputat d’ERC al Congrés i Jaume Asens, tercer tinent d’alcalde a l’Ajuntament de Barcelona.

Més tard vam parlar amb dos exemples que han passat de l’activisme social a la política: l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, i Sergio Fajardo, exalcalde de Medellín. Han canviat les coses des que van arribar al poder?

A més, l’equip de «Preguntes Freqüents» va tenir l’oportunitat de parlar, en exclusiva, amb la filòsofa i teòrica del feminisme Judith Butler. Què és el feminisme? D’on sorgeix la ‘teoria Queer’?

Per analitzar les conclusions d’aquesta entrevista vam comptar amb la periodista i activista Irantzu Varela.

Finalment vam escoltar l’eurodiputada Carolina Punset, que dissabte va anunciar per carta que deixava Ciutadans. En aquesta conversa també hi era present la seva parella, Alexis Marí, que va deixar el partit taronja ara fa any i mig.

Vam comptar amb les col·laboracions habituals de Maiol Roger, Quico Sallés i Joaquim Luna. A les cadires hi havia els periodistes: Camilo Baquero, Laura Aznar, Cristina Fallarás i Alberto Lardiés.

PREGUNTES FREQÜENTS

Suscríbete a EL TERRAT News! para estar al día de nuestras cosas