Reír es la única salida

«Preguntes Freqüents»: Pont

lunes, 11 de diciembre de 2017 • 17:33h

Actualización: jueves, 18 de enero de 2018 • 11:55h

Autor:

«No se pueden dar golpes institucionales»
José Domingo

El pont, a Madrid, i, dissabte, a TV3. Dissabte, 9 de desembre, no va venir cap polític a «Preguntes Freqüents», però va visitar-nos molta gent.

Per començar, vam fer un cara a cara entre Jaume Alonso Cuevillas (advocat de Carles Puigdemont) i Ignacio González Vega (Jutges per a la Democràcia) sobre les interferències del món polític al món judicial i les diferències entre la justícia belga i l’espanyola.

Antonio Baños, exdiputat de la CUP i membre del secretariat de l’ANC, va seure cara a cara amb José Domingo, vicepresident de Societat Civil Catalana, per parlar sobre la manifestació de Brussel·les i les eleccions del 21-D.

https://youtu.be/HuvggfhDgs0

També vam fer un debat sobre les conseqüències econòmiques de la declaració d’independència i 155 amb els economistes Gonzalo Bernardos i Santiago Niño Becerra, al qual s’hi va acabar afegint Josep Manel Busqueta.

Per acabar, hem recorregut a l’humor per conèixer-ne els límits amb una conversa entre Facu Díaz i Toni Albà, que van acabar fent un 155 i prenent el control del programa. A cadires van seure les periodistes Esther Vera, Karma Peiró, Ana Pardo de Vera i Ana Isabel Gracia, que van participar debatint i fent preguntes als convidats.

«Preguntes Freqüents», programa de dissabte a la nit a TV3 que vol entretenir i informar els espectadors el cap de setmana. Amb l’objectiu de donar resposta a totes les qüestions que es plantegen els espectadors, Ricard Ustrell busca les claus de l’actualitat en directe per entendre-la millor, amb un to amè i distès.

Suscríbete a EL TERRAT News! para estar al día de nuestras cosas