Reír es la única salida

«Preguntes Freqüents»: Pep Guardiola

lunes, 11 de junio de 2018 • 17:39h

Autor:

«Hi ha d’haver una base social
més gran per construir una república»
Pep Guardiola

PREGUNTES FREQÜENTSPREGUNTES FREQÜENTS
Cristina Puig
Dissabte, 21:45h.
TV3

Quines són les aptituds que ha de tenir un líder? Què tenen en comú un director d’orquestra, un entrenador d’un equip de futbol i un president del govern, per exemple? Aquests són els interrogants que van donar inici al programa «Preguntes Freqüents».

Sembla que la lluna de mel entre el PSOE i Podem s’hauria acabat després de la presentació del nou executiu de Pedro Sánchez. Per conèixer quins ministres no han acabat d’agradar a la formació morada, vam fer un cara a cara entre els diputats al Congrés Joan Mena (En Comú-Podem) i José Zaragoza (PSC).

El següent entrevistat de Laura Rosel va ser l’historiador Josep Lluís Alay, que acompanyava el president Puigdemont quan va ser detingut a Alemanya. Alay també va explicar el moment de la seva detenció ja a Espanya.

Enmig d’aquesta conversa, vam poder veure l’entrevista que Laura Rosel li va fer a l’advocat belga de Puigdemont, Paul Bekeart, on va criticar durament els passos que està seguit el jutge Llarena i la separació de poders a Espanya.

També vam tenir l’oportunitat de parlar amb Pep Guardiola de política, futbol, llibertat d’expressió i futur. Guardiola va reclamar més empatia en la justícia. I, finalment, vam debatre sobre les imatges que s’han publicat al diari ‘Ara’ on apareixen Oriol Junqueras, Joaquim Forn i Raül Romeva a Estremera. En vam parlar amb els periodistes Maiol Roger i Quico Sallés.

A les cadires hi havia els periodistes Ana Pardo de Vera, Manel Manchón, Neus Tomàs i Jonathan Martínez.


«Preguntes Freqüents», programa de dissabte a la nit a TV3 que vol entretenir i informar els espectadors el cap de setmana. L’objectiu és donar resposta a totes les qüestions que es plantegen els espectadors sobre l’actualitat. Presentat per Laura Rosel.

Suscríbete a EL TERRAT News! para estar al día de nuestras cosas