Reír es la única salida

‘Preguntes Freqüents’: Marcel Mauri, Ernest Maragall i les noves formes de protesta

martes, 19 de noviembre de 2019 • 12:11h

Actualización: martes, 14 de septiembre de 2021 • 16:29h

Autor:

«La unitat de vot ha de ser un
element compartit el dia de la investidura
»
Ernest Maragall

PREGUNTES FREQÜENTSPREGUNTES FREQÜENTS
Cristina Puig
Dissabte, 21:45h.
TV3

 

Després que es filtrés l’informe d’Amnistia Internacional sobre la sentència del procés, van parlar-ne amb el vicepresident d’Òmnium Cultural Marcel Mauri, que va qualificar l’informe com «un cop important per la imatge internacional d’Espanya».

També vam parlar amb Ernest Maragall per saber si Esquerra donarà suport al pacte anunciat entre Pedro Sánchez i Pablo Iglesias. Maragall va assegurar que la seva posició i la del partit eren la de no investir president el líder socialista.

Al ‘Preguntes Freqüents’ vam veure el darrer capítol de ‘Causa [20907]’, que recull tot el que ha passat fins ara des que es va fer pública la sentència del procés.

A més, vam analitzar les noves formes de protesta amb una taula formada per: Núria Martí, portaveu d’Arran; Juan Pastor, activista de la PAH detingut per aturar un desnonament; Solange Hilbert, advocada de IACTA; Elena Ortega, portaveu de Madres contra la Represión; i l’historiador David Ballester.

Cristina Puig va entrevistar l’artista Badiucao, perseguit pel govern xinès. I tot seguit, vam tenir un cara a cara entre Pilar Rahola i Xavier Fina sobre el pacte de l’abraçada entre Sánchez i Iglesias. A la taula final vam parlar amb el cantautor galàctic Jaume Sisa.

A les cadires hi havia els periodistes: Laura Aznar, Beatriz Talegón, Susana Quadrado i Rodolfo Irago.

Suscríbete a EL TERRAT News! para estar al día de nuestras cosas