Reír es la única salida

«Preguntes Freqüents»: monarquia, armes i terrorisme

viernes, 27 de abril de 2018 • 09:42h

Autor:

«Necessito parlar, necessito fer alguna cosa que
no vaig poder fer per protegir el meu fill
»
Javier Martínez

«Preguntes Freqüents» va començar amb una entrevista al periodista Carlos Enrique Bayo, una de les persones que més ha investigat la família reial per conèixer quina és la possible fortuna que acumula el rei Joan Carles. També es van incorporar a la conversa l’analista militar, Yago Rodríguez i l’extinent de l’Exèrcit de Terra, Luis Gonzalo Segura, per conèixer quina relació manté la monarquia amb la indústria de les armes.

Després, la Laura Rosel va entrevistar Javier Martínez, el pare del Xavi, el nen assassinat durant els atemptats del 17A a Barcelona. Martínez va explicar que necessitava parlar i explicar com es va sentir tant ell com la seva família. També vam convidar David Torrents, mosso en excedència; Roberto Manrique, víctima dels atemptats d’Hipercor i Pilar Manjón, l’expresidenta de l’Associació 11-M Afectados del Terrorismo. La periodista Pilar Rahola va posar punt i final a aquesta conversa.

Tot just s’acabava de jugar la final de la Copa del Rei amb xiulets a l’himne inclosos, per aquest motiu vam voler debatre sobre la relació que un equip com el Barça ha mantingut amb la política durant els últims anys del procés. En vam parlar amb els periodistes Jordi Costa i Joaquín Luna; Sergi Blàzquez, el president de Drets i Sixte Cadenas, membre de Societat Civil Catalana.

Finalment, vam analitzar l’actualitat des d’un altre punt de vista amb l’humorista Manu Sánchez. Amb ell vam parlar de futbol, monarquia, política i llibertat d’expressió.

A les cadires dels periodistes hi havia Jordi Barbeta, Magda Bandera, Sara González i Israel García-Juez.


«Preguntes Freqüents», programa de dissabte a la nit a TV3 que vol entretenir i informar els espectadors el cap de setmana. L’objectiu és donar resposta a totes les qüestions que es plantegen els espectadors sobre l’actualitat. Presentat per Laura Rosel.

Suscríbete a EL TERRAT News! para estar al día de nuestras cosas