Reír es la única salida

‘Preguntes Freqüents’: La mobilització i les protestes al carrer amb Otegi, Manuel Castells i Gil Matamala

martes, 29 de octubre de 2019 • 12:09h

Actualización: martes, 14 de septiembre de 2021 • 16:29h

Autor:

«La sentència és el preu de l’estat per
votar i exercir el dret d’autodeterminació
»
Arnaldo Otegi

PREGUNTES FREQÜENTSPREGUNTES FREQÜENTS
Cristina Puig
Dissabte, 21:45h.
TV3

Tal i com vam fer el primer cap de setmana d’aldarulls i manifestacions per la sentència del procés, el ‘Preguntes Freqüents’ d’aquest dissabte també es va fer ressò de tot el que passava als carrers amb els nostres companys desplegats pel centre de Barcelona.

Primer vam tenir una taula amb l’advocat i activista August Gil Matamala; l’advocada membre de Som Defensores, Sònia Olivella; Jordi Brescolí, ferit per les càrregues policials a Tarragona; l’Ot Bou i la Índigo Carbajal. Durant aquesta conversa, vam tenir una connexió telefònica amb Pere Ferrer, el director general de Mossos d’Esquadra, per saber la darrera hora del que estava passant.

https://youtu.be/0gb_uvNLo34

Després, vam entrevistar el catedràtic en Sociologia, Manuel Castells, per analitzar l’origen de les protestes. I també vam rebre el president d’Estònia des del 2006 al 2016, Toomas Hendrik Ilves.

A banda, Cris Puig va tenir una conversa amb Arnaldo Otegi per parlar sobre la resposta a la sentència del Tribunal Suprem.

Finalment, vam preguntar què va passar després de la declaració d’independència del 2017 als periodistes Odei A.-Etxearte, Neus Tomàs, Ferran Casas, Roger Mateos i Gerard Pruna; autors del llibre ‘Tota la veritat’.

https://youtu.be/vyvNW6qqRYE

A les cadires hi havia: Oriol Solé, Anna Grau, Odei A.-Etxearte i Roger Palà.

Suscríbete a EL TERRAT News! para estar al día de nuestras cosas