Reír es la única salida

‘Preguntes Freqüents’: Enric Millo, Pili Zabala i Prieto-Alhambra

lunes, 22 de junio de 2020 • 17:22h

Actualización: martes, 14 de septiembre de 2021 • 16:26h

Autor:

«Ningú es pot sentir orgullós
del que va passar l’1-O
»
Enric Millo

PREGUNTES FREQÜENTSPREGUNTES FREQÜENTS
Cristina Puig
Dissabte, 21:45h.
TV3

Ara que s’acosta la revetlla de Sant Joan, quines coses hem de cremar a la foguera perquè no tornin? Cris Puig i Sebastià D’Arbó van parlar de la importància del foc i van cremar les notícies de la Covid-19 i les paraules crisi, pandèmia o racisme.

El primer entrevistat va ser l’exdelegat del govern espanyol a Catalunya, Enric Millo. Vam analitzar l’actual moment polític, els fets d’octubre del 2017 i la seva actual feina com a secretari general d’Acció Exterior de la Junta d’Andalusia.

Arran les informacions de la CIA que vincularien l’expresident Felipe González amb els GAL, vam connectar amb Pili Zabala, germana de Joxi Zabala i diputada de Podem al Parlament Basc. Zabala i Joxean Lasa van ser els primer segrestats, torturats i assassinats pels GAL.

Al plató van completar aquest bloc Melchor Miralles, un dels primers periodistes que van investigar l’existència dels GAL i l’advocat Francesc Jufresa, que va representar Segundo Marey, segrestat per aquests grups el 1983.

A més, vam comptar amb l’epidemiòleg i catedràtic del Centre d’Estadística de la Medicina de la Universitat d’Oxford, Daniel Prieto-Alhambra, una de les universitats del món que està més avançada en la vacuna contra la Covid-19. Finalment, ens va visitar Albert Pla que acaba de publicar el llibre ‘Espanya en guerra’.

A cadires hi havia els periodistes Xabier Lapitz, Ana Pardo de Vera, Anna Grau i Jordi Panyella.

Suscríbete a EL TERRAT News! para estar al día de nuestras cosas