Reír es la única salida

«Preguntes Freqüents»: Marxem de vacances

lunes, 30 de julio de 2018 • 13:04h

Actualización: viernes, 13 de noviembre de 2020 • 10:30h

Autor:

«A l’estat espanyol no
hi ha llibertats polítiques
»
Pablo Hasél

PREGUNTES FREQÜENTSPREGUNTES FREQÜENTS
Cristina Puig
Dissabte, 21:45h.
TV3

 

En l’últim programa de la temporada de «Preguntes Freqüents» vam començar amb un recull dels millors esquetxos. Després vam retrobar-nos amb quatre persones que han fet servir la seva veu com a altaveu social: el raper Pablo Hasél, l’extinent de l’Exèrcit, Luis Gonzalo Segura; l’educadora social i víctima d’agressió sexual, Alba Fernández Pous i el rector de Vallecas, Javier Baeza.

https://youtu.be/oT5MS4pKdGc

Més endavant vam analitzar què ha passat amb l’alineació dels polítics que van arrencar el curs amb els periodistes Quico Sallés i Maiol Roger. Els que també es van sumar a l’últim «Preguntes Freqüents» van ser l’advocat de Puigdemont, Gonzalo Boye; i Javier Pérez Royo, catedràtic de Dret Constitucional.

https://youtu.be/8_92kWshC3s

A més, Laura Rosel va entrevistar quatre persones que els ha canviat molt la vida en menys d’un any: Laura Masvidal, parella de Quim Forn; Javier Martínez, víctima del 17-A; Jesús Ruiz, company de mòdul de Jordi Cuixart i Bel Pozueta, mare d’un dels nois d’Altsasu.

I com no podia ser d’una altra forma en aquest «Preguntes Freqüents» també vam tenir periodistes: Beatriz Talegón, Israel García-Juez, Daniel Basteiro i Jonathan Martínez. Quina valoració fan del programa? Amb ells i Jordi Calvís, l’autor de les samarretes de la Laura i el Ricard Ustrell, en vam triar una.

Entre entrevista i entrevista vam comptar amb les actuacions d’Alessio Arena, Guillem Roma, 22DUO i Damià Olivella.

Tornem al setembre: gràcies per seguir-nos i bones vacances!


«Preguntes Freqüents», programa de dissabte a la nit a TV3 que vol entretenir i informar els espectadors el cap de setmana. L’objectiu és donar resposta a totes les qüestions que es plantegen els espectadors sobre l’actualitat. Presentat per Laura Rosel.

Suscríbete a EL TERRAT News! para estar al día de nuestras cosas