Reír es la única salida

‘Preguntes Freqüents’: Marta Rovira, Ferran Adrià i el cas Castor

lunes, 18 de octubre de 2021 • 12:15h

Autor:

«Un gran cuiner ha de ser un gran degustador»
Ferran Adrià

PREGUNTES FREQÜENTSPREGUNTES FREQÜENTS
Cristina Puig
Dissabte, 21:45h.
TV3

Dissabte, al ‘Preguntes Freqüents’, vam entrevistar a Marta Rovira, secretària general d’ERC, des de Ginebra. En plena negociació dels pressupostos generals de l’Estat, vam parlar sobre aquest tema i sobre la situació política actual a Espanya. Rovira ja fa més de tres anys que és a Suïssa, i amb ella també vam parlar sobre la situació dels exiliats.

També vam parlar amb el cuiner Ferran Adrià, un dels catalans més universals. Vam repassar la seva trajectòria, des dels seus orígens fins que el seu restaurant, El Bulli, va ser considerat el millor del món en cinc ocasions.

Aquest dilluns, 18 d’octubre, comença el judici pel cas Castor. Al programa vam parlar sobre aquest tema amb l’exconseller, exeurodiputat i diputat al Parlament Ramon Tremosa, i amb el doctor en Periodisme Fonsi Loaiza. A més, també vam conèixer el testimoni d’un dels principals damnificats pels terratrèmols provocats per la plataforma.

D’altra banda, el programa va comptar amb un cara a cara entre Pilar Rahola i Nacho Corredor, i amb la col·laboració de Quico Sallés.

A les cadires, ens van acompanyar els periodistes Roger Palà, Arturo Puente, Daniel Basteiro i Gemma Liñán.
L’actuació musical va anar a càrrec del grup menorquí Pèl de Gall, que interpretarà la cançó ‘Paradís’.

Suscríbete a EL TERRAT News! para estar al día de nuestras cosas