Reír es la única salida

‘Preguntes Freqüents’: Luis Rojas Marcos, les vacunes de la Covid amb Pere-Joan Cardona i Baltasar Garzón

lunes, 16 de noviembre de 2020 • 13:54h

Actualización: martes, 14 de septiembre de 2021 • 16:24h

Autor:

«L’optimisme t’ajuda a superar malalties perquè
tens aquella esperança que ho aconseguiràs
»
Luis Rojas Marcos

PREGUNTES FREQÜENTSPREGUNTES FREQÜENTS
Cristina Puig
Dissabte, 21:45h.
TV3

Dissabte vam connectar en directe amb els Estats Units per parlar amb el psiquiatre i investigador Luis Rojas Marcos sobre l’angoixa i la incertesa provocades per la Covid-19.

El doctor també va fer referència a la importància del paper de l’optimisme perquè acaba de publicar l’assaig ‘Salud y optimismo. Lo que la ciencia sabe de les beneficios del pensamiento positivo’.

Cris Puig va entrevistar Pere-Joan Cardona, investigador de la Unitat de Tuberculosi de l’Institut de Recerca de l’Hospital Germans Trias i Pujol, per conèixer els detalls de la cursa mundial de les diferents vacunes que estan en marxa.

https://www.youtube.com/watch?v=Iy9NxqJ6VJQ&ab_channel=TV3

A més, vam tenir una conversa amb el jurista Baltasar Garzón per analitzar la sentència del judici del procés i l’absolució del Major Trapero. També vam parlar sobre les interferències entre la política i la justícia.

Finalment, ens vam fer ressò de les restriccions en el món de la restauració i de l’oci nocturn amb el xef Nandu Jubany, Robert Massanet, director de Sutton Barcelona, i Núria Solà, propietària de la Bodega Sepúlveda. També vam connectar amb Madrid per parlar amb Nino Redruello, propietari del restaurant Fismuler

Els periodistes convidats van ser Tian Riba, Anna Grau, Laura Aznar i Òscar Fernández.

Suscríbete a EL TERRAT News! para estar al día de nuestras cosas