Reír es la única salida

‘Preguntes Freqüents’: L’Operació Judes, Adrián Sas, Alejandro Fernández i la visita del rei amb Mariángel Alcázar

martes, 13 de octubre de 2020 • 15:47h

Autor:

«Confiar en la justícia és difícil; a la mínima que hi ha una discrepància política el que fan és la repressió directa»
Mariángel Alcázar

PREGUNTES FREQÜENTSPREGUNTES FREQÜENTS
Cristina Puig
Dissabte, 21:45h.
TV3

Per primera vegada en un plató de televisió vam poder escoltar dos dels CDR investigats per terrorisme: Germinal Tomàs, detingut en el marc de l’Operació Judes; i Esther Canet.

A més, Cris Puig va entrevistar Adrián Sas, a qui la Fiscalia i la Generalitat li demanen fins a set anys de presó per les protestes del primer aniversari de l’1-O.

El ‘Preguntes Freqüents’ va connectar amb Madrid per saber com evoluciona la situació de la pandèmia a la capital espanyola després que el govern central hagi decretat l’estat d’alarma a la regió. En vam parlar amb Javier Padilla, metge de família i expert en salut pública.

També vam comptar amb el president del PP català Alejandro Fernández, ara que es va aclarint el calendari electoral a Catalunya. Fernández descarta una coalició amb els socialistes però diu que s’està estudiant fer una coalició amb Ciutadans.

A la taula final, la periodista Mariángel Alcázar va analitzar la visita del rei Felip VI a Barcelona i ens va explicar si el rei emèrit tornarà a Espanya.

I a cadires de periodistes hi va haver Sara González, Pablo Tallón, Laura Aznar i Marcos Pardeiro.

PREGUNTES FREQÜENTS

Suscríbete a EL TERRAT News! para estar al día de nuestras cosas