Reír es la única salida

‘Preguntes Freqüents’: Lluís Llach, relators, diàleg i pressupostos

martes, 12 de febrero de 2019 • 12:50h

Autor:

«Espanya no vol negociar,
vol dictar els seus termes
»
Aamer Anwar

PREGUNTES FREQÜENTSPREGUNTES FREQÜENTS
Cristina Puig
Dissabte, 21:45h.
TV3

 

Cristina Puig va començar ‘Preguntes Freqüents’ a la cerca dels manuals d’humor imprescindibles de la llibreria La Llama. Després ens va visitar Lluís Llach per analitzar quines opcions de diàleg veu entre els governs de la Generalitat i la Moncloa. Amb ell també vam parlar del judici i de la transició.

Quines conseqüències té el pols que la dreta espanyola manté sobre Pedro Sánchez? Vam parlar-ne amb un polític veterà com és Gaspar Llamazares, exlíder d’Izquierda Unida i ara candidat d’Actúa a les europees.

https://youtu.be/fmLWpLZmYbc

A banda, també vam escoltar la diputada d’ERC, Jenn Díaz, que va explicar al Parlament que havia patit violència masclista fa deu anys.

Al tram final del programa vam comptar amb un cara a cara sobre el judici que és a punt de començar entre l’advocat especialista en drets humans, Aamer Anwar; i l’advocat penalista Marc Molins. I també vam debatre sobre les forces armades amb l’extinent de l’Exèrcit de Terra, Luis Gonzalo Segura; i Manuel Ruiz Robles, excapità de l’Armada que va firmar el manifest antifranquista.

https://youtu.be/o0HSwN7sG4w

El programa va comptar amb els periodistes: Odei A.-Etxearte, Mariano Alonso, Sergi Picazo i Eider Hurtado. I les col·laboracions habituals de Pilar Rahola, Joaquim Luna, Quico Sallés i Maiol Roger.

Suscríbete a EL TERRAT News! para estar al día de nuestras cosas