Reír es la única salida

‘Preguntes Freqüents’: Lluís Llach, el catedràtic Diego López Garrido i el periodista Salvador Alsius

lunes, 11 de mayo de 2020 • 13:54h

Actualización: martes, 14 de septiembre de 2021 • 16:26h

Autor:

«El risc de rebrot a Catalunya ara és moderat»
Clara Prats

PREGUNTES FREQÜENTSPREGUNTES FREQÜENTS
Cristina Puig
Dissabte, 21:45h.
TV3

 

Dissabte, al ‘Preguntes Freqüents’ vam començar el programa amb l’actuació de Gemma Humet, que versiona la cançó ‘Un núvol blanc’, de Lluís Llach. Aquest projecte forma part de la campanya solidària #JoEmCorono.

https://www.youtube.com/watch?v=HmbGHSdqLHQ

També vam entrevistar el cantautor perquè ens expliqués per quin motiu ha decidit col·laborar en aquesta campanya per lluitar contra el coronavirus i com valora la gestió política i social que s’està fent d’aquesta crisi.

https://www.youtube.com/watch?v=Smiyues1SuE

Cris Puig va parlar amb el pneumòleg i director clínic de malalties respiratòries de l’Hospital de Bellvitge, Jordi Dorca, per conèixer com la Covid-19 ataca el nostre cos.

https://www.youtube.com/watch?v=smI1jLOYqas

A més, vam connectar amb Andorra per parlar amb Cristina Royo, investigadora de l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell, perquè aquest país pot ser el primer a fer tests a tota la seva població. La investigadora del Grup de Recerca BIOCOM de la UPC, Clara Prats, ens va explicar el diagrama de risc de rebrot de coronavirus a Catalunya.

En el tram final del programa, vam tenir un debat sobre l’aplicació actual de l’estat d’alarma per part de l’executiu espanyol amb el catedràtic de Dret Constitucional i exdiputat Diego López Garrido i el catedràtic de Dret Penal a la UB, Joan Queralt. També vam tenir una conversa amb el periodista Salvador Alsius, que ara es jubila.

https://www.youtube.com/watch?v=IlrJwCTKChg

Ens van acompanyar els periodistes Neus Tomàs i Xabier Lapitz.

Suscríbete a EL TERRAT News! para estar al día de nuestras cosas