Reír es la única salida

‘Preguntes Freqüents’: Les revelacions de Trapero i la manifestació a Madrid pel dret a decidir

martes, 19 de marzo de 2019 • 16:04h

Autor:

«El problema no és l’homosexualitat
sinó la doble vida del Vaticà
»
Frédéric Martel

PREGUNTES FREQÜENTSPREGUNTES FREQÜENTS
Cristina Puig
Dissabte, 21:45h.
TV3

 

‘Preguntes Freqüents’ va començar amb una connexió en directe a Madrid per anaitzar la manifestació convocada per la tarda del dissabte, 16 de març. Vam parlar amb Quico Sallés, que va seguir l’acte, i Elena Martínez, portaveu de la Coordinadora 25S. També vam poder parlar amb la consellera Elsa Artadi, que va assegurar estar molt contenta amb el resultat de la mobilització.

Després vam analitzar les declaracions del major Trapero amb Narciso Ortega, excap de la Policia Nacional a Catalunya; i l’advocat penalista Francesc Jufresa.

També vam entrevistar Josep Antoni Duran i Lleida, que acaba de publicar el seu llibre de memòries ‘El risc de la veritat’. Li vam preguntar què se n’ha fet de l’espai postconvergent.

Finalment vam analitzar el resultat de la investigació de Frédéric Martel, autor del best seller mundial ‘Sodoma. Poder y escándalo en el Vaticano’ que revela la doble moral dins del Vaticà amb l’homosexualitat. I vam contrastar les opinions de Martel amb Krzysztof Charamsa, capellà que va sortir de l’armari quan treballava a la Santa Seu.

Com cada setmana, repassem quina és l’actualitat al Suprem amb ‘Causa 20907’, una sèrie de ‘Preguntes Freqüents’ basada en fets reals.

A cadires hi havia els periodistes Ana Pardo de Vera, Odei A.-Etxearte, Gemma Liñán i Daniel Basteiro.

Suscríbete a EL TERRAT News! para estar al día de nuestras cosas