Reír es la única salida

«Preguntes Freqüents»: Les cintes de Corinna

lunes, 16 de julio de 2018 • 14:18h

Autor:

«Mai s’havia fet estratègia
amb una euroordre
»
Andreu Van den Eynde

PREGUNTES FREQÜENTSPREGUNTES FREQÜENTS
Cristina Puig
Dissabte, 21:45h.
TV3

Enmig de la polèmica per les cintes de Corinna que esquitxen el rei emèrit, a «Preguntes Freqüents» vam parlar amb dues expertes en afers de la Casa Reial. A més, també vam escoltar què havia de dir la Fundació Nacional Francisco Franco després que el govern de Sánchez hagi anunciat que vol la seva il·legalització.

Quina és la situació dels presos independentistes després de la decisió de la justícia alemanya de no extradir Puigdemont per rebel·lió? El programa va començar amb una conversa entre Meritxell Lluís, portaveu de l’Associació Catalana pels Drets Civils i parella de Josep Rull. I, també, l’advocat de Junqueras i Romeva, Andreu Van den Eynde.

Després vam parlar amb Jaime Alonso, portaveu de la Fundación Nacional Francisco Franco. Pedro Sánchez ha anunciat que vol exhumar el Valle de los Caídos i il·legalitzar totes aquelles organitzacions que fan apologia del franquisme. Per aquest motiu vam anar fins a Madrid per escoltar què ens havia de dir Jaime Alonso. El professor d’història contemporània de la UAB, Arnau González Vilalta, va analitzar el contingut de l’entrevista amb Laura Rosel.

A partir de la publicació de les cintes de Corinna, el rei Joan Carles ha quedat entre les cordes. Per parlar-ne vam convidar la periodista Pilar Urbano i, des de Londres, vam connectar amb l’escriptora Ana Romero. Urbano va assegurar que Felip VI havia d’apartar el seu pare de la família reial.

Finalment, vam entrevistar el diputat a les corts valencianes, Alexis Marí, que va estripar el carnet de Ciutadans fa tot just un any. A «Preguntes Freqüents» ens va explicar els motius d’aquesta decisió.

A les cadires hi havia els periodistes: Vicent Partal, Ana Pardo de Vera, Laia Altarriba i Alberto Lardiés.

PREGUNTES FREQÜENTS


«Preguntes Freqüents», programa de dissabte a la nit a TV3 que vol entretenir i informar els espectadors el cap de setmana. L’objectiu és donar resposta a totes les qüestions que es plantegen els espectadors sobre l’actualitat. Presentat per Laura Rosel.

Suscríbete a EL TERRAT News! para estar al día de nuestras cosas