Reír es la única salida

«Preguntes Freqüents»: Les acusacions de la Fiscalia pel procés

lunes, 05 de noviembre de 2018 • 13:49h

Actualización: lunes, 19 de noviembre de 2018 • 13:46h

Autor:

«El poder està a les mans
de la gent de Catalunya
»
Aamer Anwar

PREGUNTES FREQÜENTSPREGUNTES FREQÜENTS
Cristina Puig
Dissabte, 21:45h.
TV3

 

Després de conèixer les penes que demana l’acusació en el cas del procés, a «Preguntes Freqüents» vam entrevistar Olga Arderiu, advocada de l’expresidenta del Parlament Carme Forcadell. Arderiu ens va explicar com es troba la seva clienta després de conèixer els anys de presó que sol·licita per ella la Fiscalia i l’Advocacia de l’Estat.

https://youtu.be/cUEAhzbLVIk

Una altra persona a qui la Fiscalia acusa de rebel·lió i demana 11 anys de presó és Pere Soler, exdirector dels Mossos d’Esquadra. Laura Rosel li va preguntar per les ordres que es va donar al cos policial durant l’1-O.

https://youtu.be/YBJxRDWHd7k

Amb qui també vam parlar va ser amb Aamer Anwar, l’advocat de l’exconsellera Clara Ponsatí, ara que fa un any de l’empresonament i la marxa de part del govern de la Generalitat.

https://youtu.be/pGbeqrVYbl0

A banda, vam comptar amb la presència del coronel de l’Exèrcit espanyol Pedro Baños, que és expert en geopolítica, seguretat i relacions internacionals. Amb ell vam parlar de Catalunya, del poder de l’economia i de la força militar.

Finalment, vam debatre sobre els límits de l’humor amb el còmic Pepe Colubi, Quico Sallés i Maiol Roger. I la cantant Magalí Sare ens va presentar el seu disc ‘Cançons d’amor i dimonis’.

https://youtu.be/u5WZ1_CcQx4

A les cadires hi havia els periodistes: Laura Fàbregas, Beatriz Talegón, Jordi Pons i Gemma Liñán.

Suscríbete a EL TERRAT News! para estar al día de nuestras cosas