Reír es la única salida

‘Preguntes Freqüents’: L’entrevista pòstuma d’Arcadi Oliveres, Àlex Rigola i Javier Cercas, i Miquel Montoro

lunes, 12 de abril de 2021 • 16:24h

Actualización: martes, 14 de septiembre de 2021 • 16:22h

Autor:

«M’hauria agradat veure la caiguda de
la monarquia espanyola, una institució delictiva
»
Arcadi Oliveres

PREGUNTES FREQÜENTSPREGUNTES FREQÜENTS
Cristina Puig
Dissabte, 21:45h.
TV3

 

La setmana que ens ha deixat l’activista social Arcadi Oliveres, dissabte al ‘FAQS’ vam emetre l’entrevista in memoriam que vam enregistrar a casa seva el passat 15 de març. Vam fer balanç de tota una trajectòria vital i de com ha afrontat la mort d’una manera revolucionària. També vam parlar del seu llegat amb Albert Oliveres, fill de l’economista i pacifista.

Cris Puig va entrevistar l’escriptor Javier Cercas i el director teatral Àlex Rigola, coincidint amb l’estrena d»Anatomia d’un instant’, el darrer muntatge de Rigola basat en la crònica del 23F de Cercas.

També vam conversar amb Miquel Montoro, pagès i youtuber amb més de 600.000 seguidors, per saber com va passar de l’anonimat de viure al camp a convertir-se en un dels adolescents més seguits a les xarxes.

I tenint en compte que el programa ’30 minuts’ de TV3 estrena el documental ‘Pujol: els secrets d’Andorra’ , que intenta desgranar la investigació judicial sobre la fortuna de la família de l’expresident, vam comptar amb Fernando Lázaro, el periodista d’El Mundo que va destapar el cas i que va provocar la confessió de Pujol.

PREGUNTES FREQÜENTS

A les cadires dels periodistes d’aquesta setmana van ser Sergi Picazo, Agnès Marquès, Neus Tomàs i Israel García-Juez.

Suscríbete a EL TERRAT News! para estar al día de nuestras cosas