Reír es la única salida

‘Preguntes Freqüents’: L’endemà del 21-D

viernes, 11 de enero de 2019 • 13:59h

Autor:

«El conflicte només es pot
resoldre per la via del diàleg
»
Oriol Junqueras

PREGUNTES FREQÜENTSPREGUNTES FREQÜENTS
Cristina Puig
Dissabte, 21:45h.
TV3

El darrer programa de ‘Preguntes Freqüents’ del 2018 va començar d’una forma molt peculiar: vam reconstruir el pessebre vivent de Corbera de Llobregat amb uns protagonistes ben coneguts: alguns dels col·laboradors del programa. Una sorpresa per a tots els espectadors!

El contingut del programa va començar amb l’anàlisi del consell de ministres a Barcelona. Primer vam entrevistar el diputat de la CUP, Carles Riera; Carles Canet, que va ser present a les mobilitzacions davant de la Llotja; Jon Iñarritu, senador d’EH Bildu i el periodista Quico Sallés.

També vam comptar amb la col·laboració habitual de Pilar Rahola i Joaquim Luna. A banda, també vam entrevistar, des de Lledoners, Oriol Junqueras. I el seu excap de comunicació, Sergi Sol i alguns membres del ‘Free Junqueras’.

A més, també vam parlar amb Clara Serra, autora de ‘Leonas y zorras’ i diputada de Podem.

En el tram final del programa, Laura Rosel va entrevistar Ai Wei Wei, un dels artistes contemporanis més influents del món, i vam tenir una conversa amb Lamine Bathily (portaveu del Sindicat Popular de Venedors Ambulants) i Ruben Wagensberg.

Vam poder escoltar el grup ‘The black barbies’ i Pau Riba amb ‘The mortimers’.

PREGUNTES FREQÜENTS

A les cadires, vam tenir els periodistes: Israel García-Juez, Bea Talegón, Jordi Barbeta i Cristina Fallarás.

Suscríbete a EL TERRAT News! para estar al día de nuestras cosas