Reír es la única salida

‘Preguntes Freqüents’: L’ajornament de les eleccions amb Roger Torrent, Bonaventura Clotet, Oriol Mitjà i Boaventura de Sousa

lunes, 18 de enero de 2021 • 17:39h

Actualización: martes, 14 de septiembre de 2021 • 16:23h

Autor:

«El que s’hauria d’aconseguir és poder vacunar ràpidament i testar tothom dos o tres cops per setmana»
Bonaventura Clotet

PREGUNTES FREQÜENTSPREGUNTES FREQÜENTS
Cristina Puig
Dissabte, 21:45h.
TV3

Cristina Puig va entrevistar dissabte Roger Torrent, president del Parlament, després de l’ajornament de les eleccions al 30 de maig. Torrent va assegurar que les eleccions es podien celebrar tenint en compte les mesures de seguretat establertes però que «no convenia fer-les per una qüestió de salut».

També vam parlar amb Bonaventura Clotet, cap de Malalties Infeccioses de l’Hospital Germans Trias i Pujol, i Oriol Mitjà, metge epidemiòleg, per analitzar també aquest ajornament dels comicis, l’evolució del coronavirus i les restriccions imposades pel govern.

A banda, vam connectar amb el sociòleg portuguès Boaventura de Sousa, autor d»El futuro comienza ahora: de la pandemia a la utopia’, per saber per què el país lusità ha mantingut les eleccions presidencials en ple confinament.

Finalment, la setmana que dues persones sense sostre han mort als carrers de Barcelona durant l’onada de fred, vam conèixer el testimoni d’Enric Molina, protagonista de la pel·lícula ‘Sense sostre’, i de Yolanda Galmes que, durant un mes i mig va viure al carrer. Ho van explicar juntament amb l’actriu Ivana Miño, que col·labora amb la Fundació Arrels.

A les cadires de periodistes hi havia Susana Quadrado, Núria Orriols, Òscar Fernández i Pilar Velasco.

Suscríbete a EL TERRAT News! para estar al día de nuestras cosas