Reír es la única salida

‘Preguntes Freqüents’: La suspensió dels diputats presos i el capítol 15 de ‘Causa [20907]’

lunes, 27 de mayo de 2019 • 13:31h

Autor:

«Tenim una judicatura que
no té cultura de drets humans
»
Laia Serra

PREGUNTES FREQÜENTSPREGUNTES FREQÜENTS
Cristina Puig
Dissabte, 21:45h.
TV3

A partir de la suspensió dels diputats presos per part del Congrés, al ‘Preguntes Freqüents’ amb Cristina Puig ens vam preguntar si la mesa va actuar correctament amb Antoni Bayona, exlletrat major del Parlament de Catalunya; i Joan Ignasi Elena, que és un dels portaveus jurídics dels presos.

Després vam veure el capítol 15 de ‘Causa [20907]’, que recull la sessió constitutiva de les corts espanyoles amb l’assistència dels diputats i el senador presos, i la fi de les fases testifical i pericial.

A més, vam debatre sobre els límits del delicte d’odi amb Elena Martínez, acusada d’un delicte d’odi per plantar cara a uns ultres d’Hogar Social; i l’advocada penalista Laia Serra.

Cristina Puig va entrevistar el cineasta Albert Serra, guanyador d’un dels premis especials del jurat de Cannes per la seva pel·lícula ‘Liberté’. Serra va analitzar el concepte ‘Europa’.

Al tram final del programa, vam comptar amb les reflexions del periodista Alberto Lardiés sobre la monarquia espanyola a partir del seu llibre ‘La democracia borbónica’. I vam debatre sobre el canvi climàtic amb dos joves activistes: Lucas Barrero, membre de ‘Fridays for future’ i Gemma Barricarte, portaveu de ‘Fridays for future Barcelona’.

PREGUNTES FREQÜENTS

A les cadires ens van acompanyar: Odei A.-Etxearte, Israel García-Juez, Patrícia López i Neus Tomàs.

Suscríbete a EL TERRAT News! para estar al día de nuestras cosas