Reír es la única salida

«Preguntes Freqüents»: La investidura encallada

martes, 13 de febrero de 2018 • 16:55h

Actualización: martes, 20 de febrero de 2018 • 14:22h

Autor:

«El govern sabia què estava fent
i les seves conseqüències»
Eva Granados

Aquest dissabte vam arrancar el programa forts, a ritme de xirigota, amb un cara a cara entre Eva Granados del PSC, i Neus Munté, del PDeCat, per analitzar la situació política actual. A continuació, Toni Comín, diputat a l’exili d’ERC al Parlament, va trencar el seu silenci des de Brussel·les per explicar la polèmica dels missatges de mòbil de Puigdemont.

https://www.youtube.com/watch?v=LJOvTsCvlMU

La segona part del programa va estar dedicada als familiars dels presos polítics per saber com estan i com viuen la situació. Laura Rosel va parlar amb Susanna Barreda, Txell Bonet, Laura Masvidal i Francesc Riera, parelles de Jordi Sànchez, Jordi Cuixart, Joaquim Forn i el cunyat d’Oriol Junqueras.

Més tard, de Bèlgica vam viatjar fins a Còrdova on ens esperava Julio Anguita, ex-coordinador general d’Esquerra Unida, per parlar sobre la qüestió catalana vista des de l’esquerra espanyola.

Per acabar la nit, vam entrevistar Helena Maleno, activista social perseguida al Marroc per la seva feina d’ajudar i protegir els immigrants que creuen la Mediterrània. Maleno creu fermament que: «Ahora no es el momento de tener miedo, sin de ser valiente.»

Durant tot el programa, ens van acompanyar a les cadires els perdiodistes Daniel Basteiro, Beatriz Talegón, Odei A.-Etxearte i Arturo Puente debatent i formulant preguntes als convidats.

El punt final al programa el va posar el cantant i escriptor italià, Alessio Arena amb una de les seves actuacions musicals.

 


“Preguntes Freqüents”, programa de dissabte a la nit a TV3 que vol entretenir i informar els espectadors el cap de setmana. L’objectiu és donar resposta a totes les qüestions que es plantegen els espectadors sobre l’actualitat. Presentat per Laura Rosel.

Suscríbete a EL TERRAT News! para estar al día de nuestras cosas