Reír es la única salida

‘Preguntes Freqüents’: La investidura de Sánchez, entrevista a Carola Rackete i la dissidència política

lunes, 16 de septiembre de 2019 • 15:57h

Actualización: martes, 14 de septiembre de 2021 • 16:30h

Autor:

«Vivim una regressió democràtica
i de drets en el conjunt d’Europa
»
Miguel Urbán

PREGUNTES FREQÜENTSPREGUNTES FREQÜENTS
Cristina Puig
Dissabte, 21:45h.
TV3

La primera de les entrevistes del ‘Preguntes Freqüents’ va ser a l’eurodiputat Miguel Urbán, que a poques hores de la nova ronda del contactes de Felip VI, li vam preguntar si hi hauria noves eleccions o un acord d’última hora. Al cofundador de Podem també li vam preguntar què li semblava que es criminalitzés el salvament marítim.

Durant la conversa amb Miguel Urbán, vam tenir una connexió telefònica amb Òscar Camps, director i fundador de Proactiva Open Arms, per respondre als atacs que està rebent a partir de la feina que està fent al mar.

Més endavant, vam emetre l’entrevista que Cris Puig li va fer en exclusiva a Carola Rackete, la capitana del ‘SeaWatch 3’ que ha rebut la medalla d’honor del Parlament de Catalunya. Rackete espera que en el futur es puguin tenir uns millors acords per al repartiment de refugiats.

https://youtu.be/Rjm9sgMtFhA

Arran de la manifestació a Bilbao contra el judici als advocats dels presos d’ETA i de la manifestació de la Diada, molt marcada per la repressió, al ‘FAQS’ vam mantenir una conversa entre Oskar Matute, diputat de Bildu, i Andrés García Berrio, advocat i membre d’Irídia. També vam connectar en directe amb Adrià Carrasco, que porta un any i mig exiliat a Brussel·les.

https://youtu.be/W6bxtRUkVNA

Finalment, vam tenir un debat al voltant de la figura de Rafael Casanova amb Pilar Rahola i Josep Bou. Vam acabar el programa amb una actuació de Pau Riba i De Mortimers, per celebrar els 50 anys del disc ‘Dioptria’.

A les cadires vam tenir: Patricia López, Miquel Ramos, Laura Fàbregas i Gemma Liñán.

PREGUNTES FREQÜENTS

Suscríbete a EL TERRAT News! para estar al día de nuestras cosas