Reír es la única salida

‘Preguntes Freqüents’: La Diada i la taula de negociació, 20 anys de l’11S i la renúncia del bisbe de Solsona

miércoles, 15 de septiembre de 2021 • 11:47h

Autor:

«El sentit de la solidaritat va
ser impressionant durant l’11S
»
Luis Rojas Marcos

PREGUNTES FREQÜENTSPREGUNTES FREQÜENTS
Cristina Puig
Dissabte, 21:45h.
TV3

Dissabte va fer vint anys dels atemptats de l’11S, i a ‘Preguntes Freqüents’ vam recordar els fets amb el psiquiatre Luis Rojas Marcos, que el 2001 era director del sistema d’hospitals públics de Nova York. També vam conversar amb la periodista Núria Bacardit i la realitzadora Patrícia Artigas, que van viure la tragèdia en directe i en van informar per TV3.

Davant l’hermetisme al voltant de la renúncia del bisbe de Solsona, vam entrevistar Lluís Grifell, degà del Capítol Catedral de Solsona, que durant els últims 6 anys ha treballat al costat del bisbe Xavier Novell. També se’n va parlar amb els mossens Fermí Manteca i Eduard Ribera, tots dos membres de la diòcesi de Solsona.

Es va comptar amb un cara a cara entre Pilar Rahola i Roger Montañola, que s’estrenava al programa. Com sempre, també es va comptar amb la col·laboració de Quico Sallés.

L’actuació musical va anar a càrrec de Sergio Gisbert, que va versionar la cançó ‘The rising’, el tema que Bruce Springsteen va escriure arran dels atemptats de l’11S.

A plató ens van acompanyar els periodistes Roger Palà, Manel Manchón i Anna Gómez.

Suscríbete a EL TERRAT News! para estar al día de nuestras cosas